Seinävalaisimet

Designlite-verkkokaupalla on kattava ja laaja valikoima eri tarpeisiin sopivia valaisimia. Tarjoamme kaikkiin tyyleihin ja käyttötiloihin soveltuvia seinävalaisimia.

Seinävalaisinta käytetään usein laajan ja suodatetun valon antamiseen, joten sen on voitava valaista suurempaa aluetta kuin esimerkiksi pöytä- tai spotti-valaisimen. Seinävalaisinta voidaan käyttää esimerkiksi sänky-, luku- ja käytävävalona tai keittiössä. Seinävalaisimien avulla kodista tulee hetkessä hieman persoonallisempi. Valonantajien lisäksi seinävalaisimet voivat olla kauniita design-esineitä.

Valikoimistamme löydät useita eri mallisia ja kokoisia valaisimia. Lähetä asiakaspalveluumme sähköpostia, mikäli et löydä etsimääsi. Teemme parhaamme, jotta saamme hankittua toivomasi valaisimen sinulle!
Neon Tube LED Pink - HAY
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Vipp523 Seinävalaisin Small Musta - Vipp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Cassis Seinävalaisin Chrome/Opal IP44 - Markslöjd
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Aura W1 Seinävalaisin 2700K Rose Gold - Light-Point
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Torino Seinävalaisin Steel - Markslöjd
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
IP S13 Seinävalaisin Alu - Nordlux
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Mini Glo-Ball CW Seinävalaisin - Flos
EUR 134,00
Säästä EUR 27,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ariette Seinävalaisin - Flos
Alkaen EUR 317,00
Säästä EUR 63,00
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 20 / 1044 tuotteesta

ESTEETTISIÄ JA FUNKTIONAALISIA SEINÄVALAISIMIA

Kun sinulla on valaisin, jota tullaan käyttämään erittäin paljon, tulee estetiikan olla myös kohdillaan! Tästä syystä Designliten verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia ja eri tyylisiä valaisimia, jotta sinä voit löytää helposti omaan tyyliisi sopivat valaisimet. Seinävalaisimien avulla sinulla on mahdollisuus lisätä lisää persoonallisuutta kotiisi, luoden samalla parhaan valaistuksen.

Valitse esimerkiksi orgaaninen materiaali, kuten puu, ja luo kodikkuutta ja elävyyttä. Puuvalaisimet vastaavat usein uutta pohjoismaista ja minimalistista tyyliä todella hyvin, kun taas materiaalivalintana puu lisää huoneeseen uskomattoman määrän lämpöä ja tunnelmaa.

Useat suunnittelijat ja valmistajat ovat työskennelleet seinävalaisimien äärellä kautta aikojen ja ovat käyttäneet useita tunteja piirustuspöydän äärellä. Etsitkö sinäkin täydellistä työvaloa kirjoituspöydän äärellä? Siinä tapauksessa arkkitehtiseinävalaisimet ovat oikea ratkaisu! Ikonisia, klassisia ja ajattomia designvalaisimia.