Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
MERKIT
SEINÄVALAISIMET

Seinävalaisimet

Löydä tarpeisiisi sopiva seinävalaisin

Designlite-verkkokaupalla on suuri ja laaja valikoima eri tarpeisiin sopivia valaisimia. Tarjoamme kaikkiin tyyleihin ja käyttötiloihin soveltuvia seinävalaisimia.

Seinävalaisinta käytetään usein laajan ja suodattuneen valon antamiseen, joten sen on voitava valaista suurempaa aluetta kuin esimerkiksi pöytä- tai spot-valaisimen. Seinävalaisinta voidaan käyttää esimerkiksi sänky-, luku- ja käytävävalona tai keittiössä ja työpöydällä. Valaisin voi luoda monia erilaisia tunnelmia ja sen avulla kodista tulee hetkessä hieman persoonallisempi. Valonantajien lisäksi seinävalaisimet voivat olla kauniita design-esineitä.

Valikoimistamme löydät useita eri mallisia, kokoisia ja merkkisiä valaisimia. Lähetä meille sähköpostia, mikäli et löydä etsimääsi. Voimme melkein taata, että saamme hankittua valaisimen sinulle. Olemme virallinen jälleenmyyjä ja tarjoamme kaikille valaisimille täyden takuun.

Edellinen12345Seuraava
Wall It musta + musta PineApple XS kattovalaisin - Dyberg Larsen
Tuotenumero: 6310
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää.
Ennen EUR 141,00
EUR 108,00
EUR 33,00
OSTA / INFO
Wall it valkoinen + Valkoinen PineApple XS kattovalaisin - Dyberg Larsen
Tuotenumero: 6309
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää.
Ennen EUR 141,00
EUR 108,00
EUR 33,00
OSTA / INFO
Edellinen12345Seuraava
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 10.00 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
09 4245 4430

 
0