Uutuuksia Louis Poulsenilta

Perinteikäs tanskalainen yritys perustettiin vuonna 1874. Useiden vuosien ajan Louis Poulsen on tuottanut laadukkaita valaisimia sisä- ja ulkokäyttöön. Myöhemmässä vaiheessa yhteistyö tanskalaisen suunnittelijan Poul Henningsenin kanssa (tunnetaan myös pelkästään nimikirjaimilla PH) kiinnitti todella huomion valmistajaan ja teki heidän valaisimistaan erittäin tunnettuja.

Yhteistyötä merkittävien suunnittelijoiden kanssa on jatkettu edelleen ja onkin suuri osa yrityksen DNAta. Tästä syystä Louis Poulsen lanseeraa säännöllisesti myös uusia ja jännittäviä valaisimia.
Useita brändin valaisimia on luotu viime vuosina taitavien suunnittelijoiden kanssa. Vanhoja ja uusia klassikoita päivitetään jatkuvasti lanseeraamalla valaisimia uusissa väreissä ja materiaaleissa.
Löydät ikonisen tanskalaisen merkin uusimmat designvalaisimet ja tunnetuiden klassikoiden uusimmat versiot täältä.
PH 5 Monochrome Valkoinen - Louis Poulsen
EUR 798,00
Säästä EUR 128,00
09-02-2021
PH 5 Monochrome Sininen - Louis Poulsen
EUR 798,00
Säästä EUR 128,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH 5 Monochrome Musta - Louis Poulsen
EUR 798,00
Säästä EUR 128,00
29-01-2021
PH 5 Mini Monochrome Sininen - Louis Poulsen
EUR 572,00
Säästä EUR 92,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Septima - Louis Poulsen
EUR 8 654,00
Säästä EUR 1 385,00
24-03-2021
Näytetään 11 / 11 tuotteesta

Uutuuksia – Louis Poulsen riippuvalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia ja ulkovalaisimia

Brändillä on useita erilaisia valaisinsarjoja. Suurin osa valaisinmalleista löytyy myös monessa eri koossa. Tästä syystä sisustuksessa on helppo muokata valaistus täsmälleen tarpeen mukaan. Riippumatta valontarpeesta ulko- tai sisätiloissa, löytyy Louis Poulsenin valikoimasta takuuvarmasti valaisin, joka sopii tilaan. Koe maailma, jossa muoto seuraa funktiota ja josta löytyy valaisimia kaikille.

Haluatko nähdä koko valikoiman Louis Poulsen valaisimia, klikkaa tästä

PH valaisimet


Poul Henningsenin suunnittelemia suosittuja valaisimia on luonnollisesti saatavilla alkuperäisissä väreissä ja muodoissa. Vuosien saatossa yritys on kehittänyt valaisimilleen innovatiivisia materiaaleja, kokoja ja värejä, halutut klassikkovalaisimet ovat näin saaneet ylleen uusia ”vaatteita”. Esimerkiksi PH 5 valaisinta on saatavilla eri pastillin sävyissä, kuparisena ja messinkisenä. Myös valaisimen kokoa on muutettu ja sitä onkin saatavilla myös pienemmässä versiossa – PH 5 mini. Tunnettuja lasisia PH-pöytä- ja lattia- ja riippuvalaisimia on saatavilla myös eri materiaaleissa, kuten kiiltokromi, musta metalloitu kromi ja messinki.