Mr Maria

Mr Maria on designyritys, joka ilmaisee itseään muodossa, joka vetoaa niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Mr Maria on hollantilainen yritys, ja pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa. Yrityksen takana ovat Jannis Hak ja Lennart Basker. Yhdessä he ovat luoneet suloisia lastenvalaisimia, kuten esimerkiksi söpön Miffy pupun. Heidän designfilosofiaansa kuuluu puhtaat linjat – jonka tuotoksena syntyy viattomat ja lämpimät luomukset, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen. Valaisimia kaikenikäisille lapsille – joista kasvaa nopeasti lasten parhaimpia ystäviä. Tutustu näihin suloisiin valaisimiin alla.
Näytetään 18 / 18 tuotteesta

MIFFY – ENEMMÄN KUIN VALAISIN

Mr Maria on luonut suloisen Miffyn – söpön ja pehmeän pupuvalaisimen. Valaisin on valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista ja on ladattavissa USB-johdon avulla. Tämä mahdollistaa valaisimen johdottomuuden ja mukana turvallisesti kuljettamisen. Miffy on halailtava kaveri, jonka kanssa lapsi voi leikkiä ja, joka myös tuo turvaa valaisimella lastenhuoneen yö valollaan nukkumaan mennessä.

Valaisimia lastenhuoneeseen


Mr Marian valikoimasta löytyy erilaisia ystäviä valaisimien muodossa lastenhuoneeseen – nalle Brown, elefantti Anana ja jääkarhu Nanuk, sekä monia muita! Näiden hauskojen erilaisten valaisimien joukosta löytyy varmasti valaisin tai yhdistelmä valaisimia lastenhuoneeseen, jotka antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä useiden figuureiden kanssa.

Mr Marian valaisimet on suunniteltu lastenhuoneeseen. Valaisimien valo on pehmeä ja häikäisemätön, niiden hauska ulkomuoto ilostuttaa lapsia ja lapsenmielisiä!