Kattokruunut

Löydä tarpeisiisi sopivat kattokruunut.

Designlitelta löydät laajan valikoiman erilaisia kattokruunuja, jotka sopivat moneen erilaiseen tyyliin. Tarjoamme niin minimalistia ja vähäeleisiä kuin upean näyttäviä kattokruunuja.

Olethan meihin yhteydessä, jos et löydä etsimääsi valaisinta. Voimme melko varmasti hankkia sinulle toivomasi mallin!

Olemme valtuutettu jälleenmyyjä, joten voit turvallisin mielin ostaa kattokruunusi Designlitesta.

KATTOKRUUNUT

Kattokruunut viestittävät ylellisyydestä ja eleganssista. Kattokruunut loistavat suurten salien korkeista katoista tuhansine välkehtivine kristalleineen, jotka luovat kauniita varjoja seinille. Kukapa ei haluaisi sellaista elämystä myös omaan kotiin? 

Designlite.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden koristaa oma kotisi upealla kattokruunulla - etsit sitten koristeellista valaisinta kullatulla rungolla ja lasiprismoilla tai perinteistä kristallikruunua, löydät sellaisen valikoimastamme. Tai voit valita kotiisi uudenaikaisemman kattokruunun, jonka minimalistisesta ilmeestä on tullut yhä suositumpi viime vuosina. 

Kaikilla tulisi olla mahdollisuus toteuttaa unelma upeasta kattokruunusta omassa kodissa, joten tarjoamme laajan valikoiman erimallisia ja -värisiä kattokruunuja - monissa eri hintaluokissa! 

Kattokruunuja edullisin hinnoin

Haetko kohtuuhintaista klassista kristallikruunua tai lasista kattokruunua? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua tutustumaan Markslöjdin kattokruunuihin. Ne ovat valaisimia, joita leimaa laatu ja kaunis muotoilu. Niiden prismat on valmistettu kristallilasista, mikä antaa olohuoneelle tai eteisaulalle mitä kauneimman valon. 

Mutta kattokruunut voivat tarkoittaa muutakin kuin kristalliprismoja ja kullattuja käsivarsia. Viime vuosina suosioon ovat nousseet nykyaikaisemmat kattokruunut, joiden minimalistinen ilme tuo kotiin tyylikkään ja samalla ylevän tyylin. Jos siis pidät enemmän pelkistetyistä ja selkeistä linjoista, löydät takuulla makuasi vastaavan kattokruunun Designlite.fi-sivulta. 

Jos haluat kotiisi ylellisyyttä ja yltäkylläisyyttä huokuvan sisustuselementin, tanskalaisen suunnittelija Verner Pantonin kattokruunu on silloin täydellinen valinta. Hän on onnistunut antamaan muotoilussaan raskaille elementeille kevyen ilmeen, minkä tuloksena syntyy täysin ainutlaatuisia ja ajattomia valaisimia.

Hae inspiraatiota kotisi sisustukseen laajasta kattokruunu-valikoimastamme. Ja jos et löydä niiden joukosta toiveittesi mukaista valaisinta, voit ottaa yhteyttä ammattitaitoisiin työntekijöihimme. He ovat aina valmiina auttamaan ja löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.