Lahja naiselle

Turhauttaako? Hakkaatko päätäsi seinään? Tai kaipaatko vain hieman inspiraatiota?
Olemme löytäneet 10 täydellistä lahjaideaa naiselle, riippumatta siitä, onko kyseessä sisko, äiti tai tyttöystävä.

Valaisimen antamisessa lahjaksi on jotakin todella erityistä

Jos toivelistassa ei ollut tiettyä valaisinta mainittuna, voi valaisimen valinta tuntua melkein mahdottomalta tehtävältä.

Mutta älä huoli! Me rakastamme valaisimia ja autamme sinua löytämään täydellisen valaisimen.
Tiedämme, että lahjan löytäminen voi olla vaikeaa. On hyvä idea katsoa ympäri saajan kotia, mihin valaisimen voisi sijoittaa ja näin löytää valikoimasta valaisin, joka sopii tilan tyyliin.
Mieti myös ennakkoon mikä budjetti arviolta olisi.
Jo näillä vinkeillä olet jo lähempänä täydellisen valaisimen valinnassa.

Etsitkö riippuvalaisinta?

Suosittu Flowerpot VP1 -riippuvalaisin merkiltä &Tradition on takuuvarma valinta. Värivaihtoehtoja on useita, tai jos lahjan saaja pitää enemmän neutraaleimmista väreistä on valittavana myös musta tai valkoinen.

Jos etsit suurta valaisinta, joka antaa paljon valoa tilaan, on silloin Boleo riippuvalaisin DybergLarsenilta erinomainen valinta. Mielenkiintoinen ja elegantti muotoilu, Boleo on ideaali ruokailupöydän ylle ripustettuna.

Perinteinen ja klassikko? Piet Heinin Super-Egg on tanskalaista designia parhaimmillaan. Yksinkertainen muotokieli ja laadukkaat materiaalit.

3 suosittua seinävalaisinta

Onko sisustus todella moderni ja keskittynyt yksityiskohtiin? Silloin Game seinävalaisin merkiltä House Doctor on oiva valinta. Valaisin tarjoaa useita eri käyttömahdollisuuksia. Voit sijoittaa valaisimen keittiöön ja valaista keittiönpöydän, tai sijoita Game sängyn viereen lukuvaloksi.

Pablo seinävalaisin merkiltä Markslöjd tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää valaisimeen oman mielen mukaisen koristelun, valaisimen tasolle voidaan sijoittaa esimerkiksi koriste-esineitä.

Tulisiko valaisimen edustaa klassista designia? Silloin suosittua Gubin Bestlite BL7 –seinävalaisinta ei voida ohittaa. Valaisin sopii kylpyhuoneeseen, keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.
Tämä valaisin on takuuvarma valinta.

Pöytävalaisin – sille löytyy aina tilaa!

Jos hän ei ole toivonut mitään erityistä, mutta haluaisit silti hemmotella häntä jollakin erityisellä, on silloin pöytävalaisin hyvä valinta. Pöytävalaisimet eivät vaadi mitään erikoisia asennuksia ja niille löytyy lähes aina paikkansa. Kaksi ehdotustamme lahjaksi olisivat: Carrie Menulta tai Battery Kartellilta.

Suosittu IC-sarja merkiltä Flos – aina takuuvarma valinta!

Viimeiseksi haluaisimme esitellä sinulle suositun IC-valaisinsarjan italialaiselta merkiltä Flos. Sarja koostuu kahdesta pöytävalaisimesta, lattiavalaisimesta, riippuvalaisimesta sekä seinä-/kattovalaisimesta. Valittavana on kolme eri väriä: messinki, kromi ja musta. Me pidämme IC-valaisimia arvossaan ja uskomme, että tämän valaisinsarjan valaisimet sopivat useimmille.

Mietityttääkö edelleen?

Voit soittaa meille numeroon 075 326 5353 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@designlite.fi.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua valinnassa mielellään.