Piffany

Piffanyn Mr Wattson Pöytävalaisin on hauska! Valaisin on aivan kuin pikkuapulaisen näköinen, Mr Wattson on varustettu joustavalla varjostimella, joka mahdollistaa valon ohjaukseen joka suuntaan toiveidesi mukaisesti. Valaisin sopii sijoitettavaksi mihin tahansa tilaan missä tarvitaan säädettävää valoa – kuten makuuhuoneeseen, olohuoneen nurkkaukseen, ikkunalaudalle tai kirjoituspöydälle.

Mr Wattson omaa erinomaisen muotoilun ja on valmistettu kauniista materiaaleista. Valaisin on valmistettu saarnipuusta ja alumiinista, valittavana on 7 eri värivaihtoehtoa. Valitse klassinen väri, kuten valkoinen musta tai ruskea, tai kokeile hauskoja retrovärejä, kuten oranssi, tiffany green tai chiltern green.

Valaisimen vartta – aivan kuin sen päätäkin – voidaan säätää ja voit laittaa Mr Wattsonin istumaan esimerkiksi hyllyn reunalle, tai laittaa istumaan pöydän päälle.  Riippumatta siitä minkä värin valitset tai mihin asentoon Mr Wattsonin asetat, saat tästä valaisimesta takuuvarmasti hauskan ja huomiota herättävän valaisimen kotiisi.
Näytetään 20 / 27 tuotteesta

PÖYTÄVALAISIN, JOKA ON SAANUT INSPIRAATIONSA VINTAGE-AUTOISTA

Mr Wattsonin inspiraationlähteenä on ollut klassiset vintage-autot. Jotkin seitsemästä värivaihtoehdosta on myös saanut inspiraationsa tietyistä autoista. Esimerkiksi valkoinen väri on saanut inspiraationsa autoista Rolls Royce, Jaguar ja VW, kun taas Tiffany Green -värin inspiraationlähteenä on ollut Chevrolet Cadillac ja Citroen DS. Autoviittaukset on myös nähtävillä valaisimen muotoilussa. Valaisimen pää muistuttaa vintage-autojen etuvaloja ja valonlähde tarjoaa keskittyneen kartiomaisen valaistuksen.

Hauska ja leikkisä design

Mr Wattson on tuote, jonka tavoitteena on tarjota luovaa ja innovatiivista designia. Toiveena on, että design on hauskaa. Tietysti myös funktionaalisuutta ei ole unohdettu. Valaisin on todella inspiroiva ja on osa sisustusta, joka kiinnittää nopeasti kaikkien huomion.
Mr Wattsonia voidaan käyttää missä tahansa kotona, koska valaistus on joustava ja säädettävä. Käännä vain valaisimen päätä ja aseta valo tarvittavaan suuntaan.