Designlite – sinun valaisinliikkeesi

Designlitella tapaat omistautuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joista jokainen kulkee ylimääräisen mailin auttaakseen sinua asiakkaana löytämään oikean valaisimen.

Shrowroomimme löytyy liikkeestämme Tanskan Jyllannissa, Holstebrossa. Liikkeemme on täynnä jännittäviä valaisimia alan suurimmilta brändeiltä. Liikkeen kodikas tunnelma tarjoaa upean miljöön valaisimien esittelylle. Holstebrossa tapaat Jesperin ja Veran, jotka auttavat asiakkaitamme asiantuntevasti.

Kun haluat nähdä todella laajan valikoiman valaisimia, hyppää verkkokauppamme valaisinuniversumiimme ja inspiroidu. Sivuillamme esittelemme laajan valikoiman kotimaisia sekä ulkomaisia designvalaisimia.
Jos sinulla ilmenee valaistukseen, valaisimiin tai lamppuihin liittyviä kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme; puhelimitse 075 326 5353 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@designlite.fi.

Haluamme luonnollisesti tarjota parasta asiakaspalvelua, ja tästä syystä tarjoammekin asiakkaillemme 100 päivän palautusoikeuden, jotta voit rauhassa kotona miettiä ostopäätöstäsi.

Kun tilaat valaisimen verkkokaupastamme, vastaa tilausrobottimme Mrs Wattson tilauksesi tietojen päivittämisestä sinulle.

Olemme asiantuntijoita – suorastaan valaisin-nörttejä

Terveiset henkilökunnaltamme:

Vera

Myymälävastaava

Veralla on yli 35 vuoden kokemus alalta, joten hän on suorastaan valaistuksen tietopankki. Hän rakastaa klassisia valaisimia ja varjostimia tanskalaiselta merkiltä Le Klint. &traditionin Flowerpot -valaisimet kuuluvat myös hänen suosikkeihinsa.

Jesper

Myymäläassistentti

Jesper aloitti Designliten tiimissä vuonna 2018. Hänestä on tullut yrityksemme ”yleismies Jantunen”, joka auttaa asiakkaitamme vaihtamaan lampunkannan tai johdon vanhaan valaisimeen.
Jesper oli jo entuudestaan hieman ”valaisin-nörtti”, ja hän onkin tunnustautunut Tom Rossaun käsintehtyjen valaisimien ystäväksi – aina Kööpenhaminassa vieraillessaan hän käy Tom Rossaun Showroomissa ja pajalla.
Jesper rakastaa gadgetteja, ja hänellä onkin Philips Hue täysin hallussa.

Tarja

Asiakaspalvelu, Suomi

Tarja on Suomen verkkokauppamme asiakaspalvelija. Hän aloitti Designlitella marraskuussa 2018. Tarja on perusteellinen ja avulias, joka mielellään keskustelee valaisimista asiakkaiden kanssa. Tarja on aina rakastanut kaunista ja yksinkertaista designia.

Hän tuntee itsensä Liisaksi Ihmemaassa työskennellessään valaismien parissa. Häntä kiehtovat erityisesti Philips Hue -tuotteet, jotka tarjoavat helppokäyttöisen älykkään valonsäädön.

Lotte

Asiakaspalvelu, Tanska

Lotte aloitti Designlitella 2019, hän työskentelee Tanskan asiakaspalvelussa. Puhelimessa vastaa aurinkoinen ja auttavainen asiakaspalvelija!

Lotte on hulluna klassisiin valaisimiin, hänen suosikkivalaisimiinsa kuuluu 204 seinävalaisin merkiltä Le Klint, suosittu Flowerpot VP3 Pöytävalaisin ja Fatboyn Bolleke.

Karianne

Asiakaspalvelu, Norja

Norjan asiakaspalvelussamme tapaat Kariannen. Hän on työskennellyt asiakaspalvelussamme vuodesta 2017 saakka ja hänen valtava kokemuksensa takaa, että asiakkaat saavat aina asiantuntevaa apua.

Karianne pitää todella paljon Tom Dixonin valaisimista, ja erityisesti Melt -riippuvalaisimista. Melt -riippuvalaisimia on saatavilla monissa eri väreissä, eri kokoisina.

Ylpeänä norjalaisena kuuluu norjalaiset merkit, kuten Northern, luonnollisesti hänen suosikkeihinsa. Yksi Northernin suurimmista suosikeista on heidän bestseller Oslo Wood -lattiavalaisin, joka on samanaikaisesti moderni ja retro.

Cecilia

Asiakaspalvelu, Ruotsi

Designlite.se -verkkokaupan asiakaspalvelussa tapaat Cecilian. Cecilia aloitti keväällä 2019 ja hän on erittäin auttavainen asiakaspalvelija.

Cecilia on meidän Peppi Pitkätossumme, joka on varustettu leveällä hymyllä ja iloisella mielellä. Hän rakastaa värejä, ja hänen kolme lempivalaisintaan ovat myös leikkisiä ja värikkäitä. Hänen suosikkeihinsa kuuluvat Marsetin Santorini -riippuvalaisin, Artemiden Nesso -pöytävalaisin ja tummanpunainen Haipot -riippuvalaisin merkiltä DybergLarsen.

Kristina

Backend ja konteksti

Kristina on työskennellyt vuosia Designliten eri osastoilla, ja voit tavata hänet puhelimitse tai sähköpostitse. Hän aloitti Designlitella vuonna 2015 ja tietää kaikista eri valaisimista lähestulkoon kaiken!
Hänellä tunnustaa suurta rakkautta tanskalaisten suunnittelijoiden retroklassisia valaisimia kohtaan, ja Le Klintin saksivalaisin on yksi yli muiden.