Valaisimia lastenhuoneeseen

Lastenhuone on mahdollisesti huone, jonka sisustusta muutamme useimmiten. Vaaleanpunainen prinsessahuone muuttuu nopeasti ison tytön huoneeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, tulee huone muuttaa teinitytön huoneeksi.

Olemme tehneet listan yhdeksästä valaisimesta, jotka sopivat lastenhuoneeseen. Jotkut ovat parhaimpia nuorimmille, toiset sopivat hieman vanhemmille – jokaiselle jotakin.
1.Miffy First Light - Mr Maria
2.Balloon seinävalaisin - Globen Lighting
3.Tolomeo Micro - Artemide
4.Multi-Valohylly - Markslöjd
5.FlowerPot VP3 - &Tradition
6.Unfold - Muuto
7.E27 riippuvalaisin - Muuto
8.Sound Jar - Colors
9.Follow Me - Marset

Ota-mukaan-valaisimet

Lista sisältää kaksi suosittua johdotonta pöytävalaisinta. Rakastettu Miffy First Light ja muotoilun helmi Follow Me –valaisin.
Kauniita valaisimia, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen. Nämä valaisimet sopivat myös leikkeihin mukaan.

Värikkäät helmet

Pidä tyyli klassisena tai leiki väreillä – tämä mahdollisuus sinulla on seuraavien valaisimien kanssa: Tolomeo Micro, FlowerPot VP3, Unfold ja E27.

Tolomeo  on täydellinen  valaisin lukuvaloksi kirjoituspöydälle. Tuo designvalaisin lastenhuoneeseesi tuomaan ainutlaatuista tyylikkyyttä.
Voit valita myös suositun FlowerPot VP3 pöytävalaisimen, valittavana versio useasta eri värivaihtoehdosta.
Kuminen Unfold on ideaali lastenhuoneeseen. Unfoldin pehmeän materiaalin ansiosta ei tarvitse pelätä, että joku kolhaisisi itsensä valaisimeen lastenhuoneessa.
Lastenhuoneen viihtyisään nurkkaan sopii erinomaisesti E27 riippuvalaisin, voit valita monista eri värivaihtoehdoista mieluisen.

Monikäyttöisiä valaisimia!

Sound Jar on erittäin käytännöllinen mukana kulkeva valonlähde. Valaisin sisältää Bluetooth-kaiuttimet, joilla musiikkia voidaan soittaa missä tahansa. Lapset ja nuoret ovat todella innoissaan tästä valaisimesta!
Multi-Valohylly on myös monikäyttöinen, valaisimessa on paikka laturille ja tilaa puhelimelle – jokaisen teinin tarpeisiin sopiva!

Suloinen lisä lastenhuoneeseen

Balloon seinävalaisin on täydellinen pienempien lasten huoneeseen, todella suloinen lisä tuomaan valoa pienten huoneeseen vaikka yövaloksi.

Lastenhuone – jotakin erityistä

Lastenhuoneen sisustukseen käytetään paljon aikaa ja valaistuksella tilaan voidaan luoda sitä jotakin erityistä. Toivomme, että olet saanut inspiraatiota ja ideoita lahjoja varten. Sukella valaisimien universumiimme, joka sisältää myös lastenhuoneen valaisimet.
Valaisin lahjana on todella käytännöllinen, sillä se valaisee lapsen elämää useita vuosia.

Kaipaatko apua löytääksesi täydellisen lahjan, joka sopii perheen pienempien huoneeseen?
Ole yhteydessä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme.

Sähköposti: asiakaspalvelu@designlite.fi
Puhelin: 075 326 5353