Piet Hein

Tanskalaiset designvalaisimet ovat aina olleet suosittuja ja nyt klassiset valaisimet ovat todella trendikkäitä. Klassiset valaisimet lisäävät kotiin ajattomuutta ja arvokkuutta, säilyen vuosikausia. Klassikoiden joukkoon kuuluu tanskalainen Piet Hein. Minimalistisella designillaan Piet Hein on vuodesta toiseen ollut trenditietoisten tanskalaisten suosikki ja Piet Hein on löytänyt tiensä myös muiden Pohjoismaiden suosioon. Upeat Piet Hein valaisimet sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen yksinkertaisen ja elegantin designinsa ansiosta
Super-Egg 150 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 213,00
Säästä EUR 38,00
Tarkista variantin varastotilanne
Super 115 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 213,00
Säästä EUR 38,00
Tarkista variantin varastotilanne
Super-Egg 200 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 266,00
Säästä EUR 47,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ra 250 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 586,00
Säästä EUR 146,00
Tarkista variantin varastotilanne
Funco Pöytävalaisin - Piet Hein
Sous. hinta EUR 400,00
Säästä EUR 71,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Ra 250 Pöytävalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 880,00
Säästä EUR 220,00
Tarkista variantin varastotilanne
Bikube Riippuvalaisin Mustalla Johdolla - Piet Hein
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Super 215 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 293,00
Säästä EUR 52,00
Tarkista variantin varastotilanne
Flora Folio Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta EUR 3 735,00
Säästä EUR 1 260,00
Tuotetta on varastossa
Super-Egg 300 Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta Alkaen EUR 333,00
Säästä EUR 59,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ra 400 Pöytävalaisin - Piet Hein
Sous. hinta EUR 1 133,00
Säästä EUR 283,00
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 12 / 12 tuotteesta

Klassisia Piet Hein valaisimia

Valaisimien yksinkertaisuuden ja ajattomuuden ansiosta ne on helppo yhdistää moniin eri sisustustyyleihin. Näin ollen Piet Hein on varma valinta, kun haluat päivittää valaistustasi.

Piet Hein syntyi Kööpenhaminassa vuonna 1905. Hän eli 91-vuotiaaksi ja häntä kutsuttiin universalistiksi, joka oli runoilija, kirjailija, keksijä ja matemaatikko. Piet Hein kasvoi kouluttautuneessa perheessä, jossa taidetta ja tiedettä pidettiin arvossaan. Hän oli vakuuttunut siitä, että taidetta voidaan ilmaista tavalla, joka ei ole mahdollista kielen kautta - ja juuri tämän hän on tutkinut ja yrittänyt luoda monien tyylikkäiden designien ja bestsellereiden avulla.


Riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia

Piet Hein keskittyi taitseeseen, kun hän työskenteli designiensa parissa. Taiteen avulla Piet Hein pystyi tulkitsemaan itseeän tavalla, johon sanat eivät kyenneet. Hän leikki muotoilussaan taiteellisella otteella, minkä tuloksena on syntynyt useita bestsellereitä kuten Super-Egg riippuvalaisin. Piet Heinin designlinjaa kehitetään tänä päivänäkin hänen poikiensa toimesta, jotka ovat olleet mukana suositun RA-valaisimen suunnittelussa. Valikoimastamme löydät klassisia Piet Hein riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia, jotka koristavat kotiasi kauniilla ja ainutlaatuisella otteella.

Designvalaisin

Inspiroidu Piet Hein valaisimista, joiden joukosta löydät ajattomia klassikoita, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä etsitkö ajatonta pöytävalaisinta, lattiavalaisinta vai riippuvalaisinta, löydät sen varmasti verkkokauppamme tarkkaan valikoiduista tuotevalikoimasta. Voit myös tutustua muihin Designliten tuotemerkkeihin, joiden joukosta löydät tanskalaisia, suomalaisia ja kansainvälisiä tunnettuja brändejä, jotka tarjoavat myös tyylikästä ja ajatonta designia.