Piet Hein

Tanskalaiset designvalaisimet ovat aina olleet suosittuja ja nyt klassiset valaisimet ovat todella trendikkäitä. Klassiset valaisimet lisäävät kotiin ajattomuutta ja arvokkuutta, säilyen vuosikausia. Klassikoiden joukkoon kuuluu tanskalainen Piet Hein. Minimalistisella designillaan Piet Hein on vuodesta toiseen ollut trenditietoisten tanskalaisten suosikki ja Piet Hein on löytänyt tiensä myös muiden Pohjoismaiden suosioon. Upeat Piet Hein valaisimet sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen yksinkertaisen ja elegantin designinsa ansiosta
Funco Pöytävalaisin - Piet Hein
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Sinus 440 Lattiavalaisin, musta johto - Piet Hein
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Bikube Riippuvalaisin Mustalla Johdolla - Piet Hein
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Flora Folio Riippuvalaisin - Piet Hein
Sous. hinta EUR 3 735,00
Säästä EUR 1 120,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 19 / 19 tuotteesta

Klassisia Piet Hein valaisimia

Valaisimien yksinkertaisuuden ja ajattomuuden ansiosta ne on helppo yhdistää moniin eri sisustustyyleihin. Näin ollen Piet Hein on varma valinta, kun haluat päivittää valaistustasi.

Piet Hein syntyi Kööpenhaminassa vuonna 1905. Hän eli 91-vuotiaaksi ja häntä kutsuttiin universalistiksi, joka oli runoilija, kirjailija, keksijä ja matemaatikko. Piet Hein kasvoi kouluttautuneessa perheessä, jossa taidetta ja tiedettä pidettiin arvossaan. Hän oli vakuuttunut siitä, että taidetta voidaan ilmaista tavalla, joka ei ole mahdollista kielen kautta - ja juuri tämän hän on tutkinut ja yrittänyt luoda monien tyylikkäiden designien ja bestsellereiden avulla.


Riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia

Piet Hein keskittyi taitseeseen, kun hän työskenteli designiensa parissa. Taiteen avulla Piet Hein pystyi tulkitsemaan itseeän tavalla, johon sanat eivät kyenneet. Hän leikki muotoilussaan taiteellisella otteella, minkä tuloksena on syntynyt useita bestsellereitä kuten Super-Egg riippuvalaisin. Piet Heinin designlinjaa kehitetään tänä päivänäkin hänen poikiensa toimesta, jotka ovat olleet mukana suositun RA-valaisimen suunnittelussa. Valikoimastamme löydät klassisia Piet Hein riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia, jotka koristavat kotiasi kauniilla ja ainutlaatuisella otteella.

Designvalaisin

Inspiroidu Piet Hein valaisimista, joiden joukosta löydät ajattomia klassikoita, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä etsitkö ajatonta pöytävalaisinta, lattiavalaisinta vai riippuvalaisinta, löydät sen varmasti verkkokauppamme tarkkaan valikoiduista tuotevalikoimasta. Voit myös tutustua muihin Designliten tuotemerkkeihin, joiden joukosta löydät tanskalaisia, suomalaisia ja kansainvälisiä tunnettuja brändejä, jotka tarjoavat myös tyylikästä ja ajatonta designia.