Palautukset – kun kadut ostostasi

Mikäli kadut ostostasi ja haluat palauttaa tilauksesi, tai osan siitä, tulee sinun ennen palautusta tehdä ilmoitus palautuksesta tilauksesi statuslinkin kautta. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua puhelimitse 075 326 5353 maanantaista perjantaihin 9.30-17.00. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@designlite.fi, vastaamme arkisin erittäin nopeasti.

Palautusoikeus on 100 päivää. Asiakas on vastuussa palautuskustannuksista sekä tuotteesta palautuksen aikana. Palautusprosessi alkaa palautusilmoituksen tekemisellä tilauksesi statuslinkin kautta. Klikkaa sivun alareunassa olevaa Palautus-painiketta ja noudata ohjeita. Saat pian sähköpostiisi rahtikirjan, jonka hinta vähennetään palautettavasta summasta.

Pakkaa tuotteet samalla tavalla kun ne olivat saapuessaankin. Käytä toimituksessa käytettyä ulkoista pakkausta. Itse tuote tulee luonnollisesti palauttaa tuotteen omassa alkuperäispakkauksessa, joka on pakattu ulkoiseen pakkaukseen (kuten sinulle toimitettaessa).


HUOM
Tuotteen alkuperäispakkaus ei saa vaurioitua. Tästä syystä käytä ainoastaan kirkasta teippiä alkuperäispakkauksen sulkemiseen. Älä käytä ruskeaa pakkausteippiä tai ilmastointiteippiä. Älä tee merkintöjä alkuperäispakkaukseen, se on olennainen osa designtuotetta.

Jos tuotteen alkuperäispakkaus on vahingoittunut, voi tämä johtaa tuotteen arvon alenemiseen. Tuotteen uudelleenmyyntiarvon aleneminen huomioidaan palautettavassa summassa.

Palautusosoite:
Designlite
Birkmosevej 18
DK-6950 Ringkøbing