Palautukset – kun kadut ostostasi

Mikäli kadut ostostasi ja haluat palauttaa tilauksesi, tai osan siitä, tulee sinun ennen palautusta olla yhteydessä Designliteen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua puhelimitse 075 326 5353 maanantaista perjantaihin 9.30-17.00. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@designlite.fi, vastaamme arkisin erittäin nopeasti.

Palautusoikeus on 100 päivää. Asiakas on vastuussa palautuskustannuksista sekä tuotteesta palautuksen aikana. Suosittelemme palauttamaan tuotteet sellaisella toimitustavalla, missä on mahdollista seurata toimitusta. Ostamalla rahtikirjan Designlite.fi: ltä seuranta toteutuu.

Palautusta varten voit tilata rahtikirjan verkkokaupastamme täältä

Pakkaa tuotteet samalla lailla kun ne olivat saapuessaankin. Käytä toimituksessa käytettyä ulkoista pakkausta. Itse tuote tulee luonnollisesti palauttaa tuotteen omassa alkuperäispakkauksessa, joka on pakattu ulkoiseen pakkaukseen (kuten sinulle toimitettaessa).

Täytä palautuslomake ja lähetä se palautuksen mukana.

HUOM
Tuotteen alkuperäispakkaus ei saa vaurioitua. Tästä syystä käytä ainoastaan kirkasta teippiä alkuperäispakkauksen sulkemiseen. Älä käytä ruskeaa pakkausteippiä tai ilmastointiteippiä. Älä tee merkintöjä alkuperäispakkaukseen, se on olennainen osa designtuotetta.

Jos tuotteen alkuperäispakkaus on vahingoittunut, voi tämä johtaa tuotteen arvon alenemiseen. Tuotteen uudelleenmyyntiarvon aleneminen huomioidaan palautettavassa summassa.

Palautusosoite:
Designlite
Birkmosevej 18
DK-6950 Ringkøbing
Liitetty tiedosto: Palautusseteli (274 kB)