Palautukset

Jos kadut ostostasi ja haluat palauttaa tilauksesi, tai osan siitä, tulee sinun ennen palautusta olla aina yhteydessä Designliteen. Pyydämme sinua tekemään ilmoituksen palautuksesta tilauksesi statuslinkin kautta. Tämä statuslinkki on toimitettu sinulle sähköpostitse tilauksesi yhteydessä. Klikkaa sivun alareunassa olevaa Palautus-painiketta ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Kun olet tehnyt palautusilmoituksen linkin kautta saat sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä rahtikirjan palautusta varten. Rahtikirjan summa (15€) vähennetään sinulle palautettavasta summasta, rahanpalautus tapahtuu kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi.

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua puhelimitse 075 326 5353 maanantaista perjantaihin 9.30-17.00, olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@designlite.fi, vastaamme arkisin erittäin nopeasti.

Palautusoikeus on 100 päivää, asiakas on vastuussa palautuskustannuksista. Suosittelemme palauttamaan tuotteet samalla tavalla, kun tuotteet on toimitettukin. Tämä takaa sinulle mahdollisuuden seurata palautuksen kulkua ja takaa turvalliseksi todetun palautuksen.

Pakkaa tuotteet erittäin hyvin, ja mieluiten uudelleen käytä toimituksessa käytettyä ulkoista pakkausta. Itse tuote tulee luonnollisesti palauttaa tuotteen omassa alkuperäispakkauksessa, joka on pakattu ulkoiseen pakkaukseen (kuten sinulle toimitettaessa).

Huomioi! Paketti tulee palauttaa yllämainittuun Designlitin osoitteeseen – pakettia ei noudeta, jos paketti toimitetaan postiin tai muuhun noutopisteeseen.

HUOM

Tuotteen alkuperäispakkaus ei saa vaurioitua. Tästä syystä käytä ainoastaan kirkasta teippiä alkuperäispakkauksen sulkemiseen. Älä käytä ruskeaa pakkausteippiä tai ilmastointiteippiä.

Jos tuotteen alkuperäispakkaus on vahingoittunut, voi tämä johtaa tuotteen arvon alenemiseen. Tuotteen uudelleenmyyntiarvon aleneminen huomioidaan palautettavassa summassa.

Palautusosoite
Designlite
Odinsvej 6 - Port 32-35
6950 Ringkøbing
Denmark


Reklamaatiotapauksissa seuraa toimitusehtojen mukaisia ohjeita