Kristallivalaisimet

Kristallivalaisin on yleisesti kattokruunu – ja hieman enemmän. Kattokruunut kuuluvat yleensä automaattisesti kategoriaan kristallivalaisimet, mutta kristallivalaisimet voivat myös olla todella yksinkertaisia lasivalaisimia. Olemme koonneet tähän kaiken tyyppiset kristallivalaisimet.
Ryholm Kynntiläkruunu, Markslöjd
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Rosendal Kattovalaisin Kulta - Markslöjd
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Blown SW4 Riippuvalaisin Hopea - &Tradition
EUR 281,00
Säästä EUR 56,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Rosendal Kattovalaisin - Markslöjd
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Ballroom Diamond Cut Riippuvalaisin - Design By Us
EUR 438,00
Säästä EUR 53,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Blown SW3 Riippuvalaisin Hopea - &Tradition
EUR 366,00
Säästä EUR 73,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 6 / 6 tuotteesta

Valaisimet kristallista

Usein yhdistämme valaisimiin loiston, tyylikkyyden ja tusinoittain kristalliprismoja, jotka heijastavat ympärilleen kauniin kuvion. Kuvittele astuvasi suureen eteiseen tai ruokasaliin - ja edessäsi roikkuu dekadentti ja upea kristallivalaisin. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda tämä tunne kotiisi kristallivalaisimen avulla. Prismat, jotka on valmistettu kristallista, luovat kauneimman valon, joka sopii täydellisesti olohuoneeseen tai suureen eteiseen.

Kristallivalaisin voi luoda todella uniikin ja elegantin ilmeen kotiin – riippumatta siitä pidätkö enemmän modernista vai klassisesta sisustustyylistä. Kristallivalaisimet ovat tunnettuja luomaan todella uniikin valaistuksen. Tämä johtuu osittain lasin heijastuskyvystä. Tästä syystä aikaisemmin sisätiloissa käytettiinkin kattokruunuja usein. Ne heijastivat valoa ja tekivät huoneesta suurempia. Sisusta tänä päivänä moderneilla kattokruunuilla ja nauti kauniista kevyestä valon leikistä.

Kattokruunut

Kauniit kristallivalaisimet tai kattokruunut sopivat myös nykyaikaiseen sisustukseen. Usein kattokruunut kaipaavat hieman enemmän tilaa kuin tavalliset riippu- tai kattovalaisimet, mutta kattokruunun voi myös sijoittaa huoneen nurkkaan, jossa se koristaa ja luo tilaan persoonallisuutta. Valitse suuri klassinen kattokruunu eteiseen tai käytävälle ja valaise koko tila. Tai valitse minimalistisempi valaisin ja nauti lasimateriaalin valonleikistä.