NYTA

Saksalainen NYTA valmistaa muun muassa kuuluisaa Tilt-valaisinta, joka on voittanut Formland-palkinnon vuonna 2013. NYTA edustaa laatua, minimalismia sekä loppuun asti harkittuja ja käytännöllisiä tuotteita - tyylikästä designia unohtamatta. Valitse suosikkisi alempaa.
TILT GLOBE VALKOINEN
Tarkista variantin varastotilanne
TILT GLOBE HARMAA
Tarkista variantin varastotilanne
Tilt Seinävalaisin- Valkoinen - Nyta
Sous. hinta EUR 595,00
Säästä EUR 178,00
Tarkista variantin varastotilanne
Tilt Riippuvalaisin Harmaa - Nyta
Sous. hinta EUR 511,00
Säästä EUR 153,00
Tarkista variantin varastotilanne
Tilt S Pendel Sort/Sort - Nyta
Tarkista variantin varastotilanne
Tilt S Riippuvalaisin Harmaa - Nyta
Sous. hinta EUR 376,00
Säästä EUR 113,00
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 11 / 11 tuotteesta

NYTA Tilt -valaisin

Merkin NYTA Tilti -valaisin on voittanut useita kansainvälisiä designpalkintoja funktionaalisen valaistuksensa ansiosta. Tilt -valaisimen tavoitteena on luoda erinomaista ja joustavaa valaistusta. Valaisimen valoa voidaan säätää itse valaisimesta.
Tilt -valaisimen design on minimalistinen, jonka ansiosta valaisin on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Tilt -sarja koostuu kahdesta erilaisesta riippuvalaisimesta ja seinävalaisimesta. Kaikkia NYTAn valaisimia on saatavilla klassisissa väreissä, kuten valkoinen, harmaa ja musta.

Palkittua valaisindesignia


NYTA on voittanut useita designpalkintoja useista merkin valaisimista. Tämä saksalainen designtro NYTAn takana on voittanut muun muassa tanskalaisen Formland Upgraded designpalkinnon. Viimeisimmän palkintonsa NYTA o nvoittanut vuonna 2018. NYTAn intohimo luoda käytännöllistä ja funktionaalista valaistusta on tuonut heille useita kansainvälisiä palkintoja.