Ulkovalaisimet

Klassisen tyylikäs ulkovalaisin on aina varma valinta! Valaisimet ovat kauniisti muotoiltuja ja sertifioituja ulkokäyttöön.

Klassinen tyyli tarjoaa ulkotiloihin runollisen ulkoasun ja luo puutarhaasi tai pihatiellesi ainutlaatuisen ilmeen. Klassiset ulkovalaisimet sopivat niin moderniin kuin vanhempaankin taloon ja puutarhaan. Valitse klassinen ulkovalaisin, joka sopii parhaiten sinun valaistustarpeisiin.

Ulkotilojen seinävalaisimet, pollarit, puutarhavalaisimet, tolppavalaisimet ja pylväsvalaisimetSe minkälainen ulkovalaisin sinun olisi hyvä valita, riippuu siitä minkälaista valaistusta tarvitset.

Seinään asennettavat ulkovalaisimet voivat tarjota sekä ylös, että alas suuntautuvaa valoa. Riippuen tietenkin valaisimen designista. Seinävalaisimet tarjoavat hyvän suuntavalon ja valaisevat kauniisti talon edustan.

Pollarit ja puutarhavalaisimet ovat erinomaisia pihatielle ja puutarhaan. Nämä valaisimet asennetaan suoraan maahan, ne tarjoavat myös hyvän suuntavalon, sekä valaisevat puutarhan kauniisti.

Tolppa- ja pylväsvalaisimet ovat käytännöllisiä ja valaisevat tehokkaasti puutarhan, pihatien ja portin edustan. Nämä valaisimet valaisevat tehokkaammin kuin pollarit ja puutarhavalaisimet yleensä – suuren kokonsa ansiosta. Tolppavalaisimet tarvitsevat paljon tilaa, mutta ovat myös kauniita ja luovat upean valaistuksen ulkotiloihin.

Yhteistä kaikille klassisille ulkovalaisimille on toimia kodin turvana ja kutsuvana valaistuksena.