Anglepoise

Tämän belgialaisen yrityksen historia alkoi jo vuonna 1932, jolloin autoinsinööri George Carwardine kehitti uuden mallin jouselle. Hänen keksintönsä mahdollisti kääntövarren helpomman ja kevyemmän säädön. Kaksi vuotta tämän keksinnön jälkeen Anglepoisen ensimmäinen pöytävalaisin syntyi ja sai nimekseen Original 1227 pöytävalaisin.
Tänä päivänä Anglepoise on parhaiten tunnettu heidän arkkitehtivalaisimistaan, joista on tullut todellisia designklassikoita. Aikojen kuluessa tätä klassista valaisinta on kehitetty ja hienosäädetty, säilyttäen silti valaisimen karaktäärisen muodon ja käytännöllisen funktion. Ajaton design erinomaisella valaistuksella ja mahdollisuus säätää valaisimen pituutta ja korkeutta helposti, tekevät valaisimesta täydellisen valinnan toimistoihin ja koteihin.

Inspiraationaan tämä suosittu arkkitehtivalaisin, Anglepoise on laajentanut valikoimaansa viimeisen yli 80 vuoden aikana. Valikoimaan kuuluukin nyt riippuvalaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia ja useita jännittäviä pöytävalaisimia.
Original 1227 Maxi Riippuvalaisin Jet Black - Anglepoise
EUR 227,00
Säästä EUR 45,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 20 / 53 tuotteesta

Anglepoise valaisimet kodin joka huoneeseen

Jos työskentelet tai opiskelet säännöllisesti kotona, on sinulla varmasti tarvetta hyvään työskentelyvaloon kotitoimistossasi. Anglepoisen valaisin on ratkaisu tähän – riippumatta siitä pidätkö enemmän klassisista arkkitehtivalaisimista vai moderneista lattia- tai seinävalaisimista, löytyy heidän valikoimastansa vaihtoehto, joka tuo tyylikkäästi erinomaista työskentelyvaloa.

Anglepoisen industriaalinen ja käytännönläheinen design sopii toimistojen lisäksi kodin joka tilaan. Lukuvalo pöytävalaisimen, seinävalaisimen tai lattiavalaisimen muodossa on ideaalinen ratkaisu ja sopii erinomaisesti sohvan tai sängyn viereen. Keittiön työskentelytilan alueelle sopii mainiosti Anglepoisen riippuvalaisimet, jotka tarjoavat erinomaista valaistusta. Tällä hetkellä useat valitsevat keittiöönsä kuitenkin seinävalaisimet, jolloin valaisimien käytännölliset funktiot pääsevät oikeuksiin ja luoden samalla modernin ilmeen sisustukseen.

Brittiläistä designia


Yhteistyössä useiden tunnettujen brittiläisten suunnittelijoiden, kuten Paul Smith ja Margaret Howell kanssa, Anglepoise on viimeisten vuosien aikaluonut uusia versioita modernilla twistillä klassisesta arkkitehtivalaisimesta. Paul Smith on uuden Type 75 pöytävalaisimen uudelleentulkinnan takana. Hänet tunnetaan eritoten miestenvaatteiden suunnittelusta, joissa hänen rakkautensa väreihin todella paistaa läpi. Valaisimen Type 75 uusille versioille ominaista on todellinen värien hallinnoiminen, kolmen eri väriyhdistelmän muodossa – kahden version värit ovat saaneet inspiraationsa kesän ja talven väreistä, ja kolmannen version värien inspiraationlähteenä on toiminut hollantilaisen 1920-luvun De Stijls-taidesuuntauksen värit.

Vuodesta 2003 lähtien Sir Kenneth Grange on huolehtinut valaistusyrityksestä. Hän aloitti uransa teknisenä piirtäjänä ja on sittemmin rakentanut hyvän maineen teollisuustuotannon suunnittelijana.
Hänellä Hän keskittyy voimakkaasti innovatiivisen ajattelutavan ylläpitämiseen työssään Anglepoisessa.