Louis Poulsen esittelee uudet raikkaat värit

Valon mestari

Valon mestari

Designvalaisimien tuottaja Louis Poulsen on ollut olemassa jo yli 140 vuotta. Louis Poulsen on luonut läheisessä yhteistyössä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa kokoelman, joka sisältää valaistuksen ikonisia klassikoita.
Poul Henningsenin designklassikot ovat tehneet Louis Poulsenista maailmalla tunnetun innovatiivisen valaistuksen valmistajana.

PH 5 -valaisimen 60. vuosipäivä

Poul Henningsen oli valodesignin pioneeri ja hän loi vuonna 1958 maailmankuulun PH 5 riippuvalaisimen.  Tämän ajattoman ikonin 60-vuotispäivän kunniaksi Louis Poulsen lanseerasi sarjan eloisia uusia värejä. Nämä eri värisävyt valaisimen viidellä varjostimella luovat dynaamisen vaikutuksen, joka vahvistaa riippuvalaisimen visuaalista ilmettä.

Nero

PH 5 riippuvalaisin on klassinen esimerkki Poul Henningsenin tunnetusta muodon ja funktion tasapainosta, teknologian ja taiteen välillä. Valaisin on kaunis veistoksellinen elementti, joka koristaa tilaa ollessaan päällä tai pois päällä. Uudet värivariantit vahvistavat efektiä, värin häivyttyessä tummasta vaaleaksi.

Poul Henningsen suunnitteli PH 5 riippuvalaisimen suositun 3-varjostinjärjestelmän jatkoksi, joka lanseerattiin jo vuonna 1926; design, jonka inspiraatio on peräisin hänen äitinsä toiveesta saada pehmeämmän ja miellyttävämmän valon, se ajan hehkulampuilla.
Kun uuden tyyppinen lamppu löysi tiensä kuluttajille, kehitti Poul Henningsen 5-varjostinjärjestelmän saadakseen täyden kontrollin valoon.
5-varjostinjärjestelmä oli nerokas ja on sitä tänäkin päivänä, huolimatta valonlähteiden kehityksestä, antaa PH 5 valaisimen varjostinjärjestelmä edelleen 100 % häikäisemättömän ja tasaisen valaistuksen. Riippuvalaisin tarjoaa ideaalin yhdistelmän alaspäin ja sivulle suuntautuvasta valosta.

PH 5 riippuvalaisimen uudet värivariantit sopivat mihin tahansa tilaan ja luovat tilaan modernin ja persoonallisen ilmeen. Tämän lisäksi valaisimet on helppo sisällyttää sisustukseen, johon kaivataan värikästä lisää.

Tutustu jännittävään väripalettiin täällä