Louis Poulsen AJ Valaisimet

Tällä sivulla näet kaikki Louis Poulsenin ikoniset AJ -valaisimet, joilla lisäät viime silauksen persoonalliseen sisustukseen. Louis Poulsenin AJ -valaisin on ajaton designesine, joka ei koskaan poistu muodista.
Etsitkö valaisinta, joka kulkisi mukanasi läpi elämän ja on varma investointi, sekä tuo samalla kotiin laatua? Siinä tapauksessa löydät ratkaisun tältä sivulta.
AJ50 Seinävalaisin Musta - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Pöytävalaisin Vaalean Harmaa - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Pöytävalaisin Tumma Harmaa - Louis Poulsen
Sous. hinta EUR 1 005,00
Säästä EUR 4,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Pöytävalaisin Musta - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Lattiavalaisin Yönsininen - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Lattiavalaisin Tumma Vihreä - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
AJ Lattiavalaisin Okrankeltainen - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 24 / 96 tuotteesta

ELÄMÄSI VALAISIMET

Louis Poulsenin AJ -valaisimet on suunnitellut arkkitehti ja suunnittelija on Arne Jacobsen. Arkkitehti ja huonekalusuunnittelijana Arne Jacobsen on suunnitellut sarjan kauniita ja funktionaalisia valaisimia, jotka huokuvat ajatonta designia. Jos etsit ajatonta klassikkoa, joka sopii moderniin sisustukseen, on siinä tapauksessa Louis Poulsenin AJ -valaisimet oikea ratkaisu sinulle.

Ajattoman designinsa, fantastisten materiaalivalintojen ja vahvan nimen ansiosta saat AJ -valaisimesta valaisimen, joka tukee persoonallista tyyliäsi ja antaa kodillesi hienon kosketuksen – riippumatta vaihtelevista muotisuuntauksista.

Historia valaisimen takana
AJ -valaisimen on alun perin suunnitellut Arne Jacobsen vuonna 1957. Valaisimesta tuli todella suosittu ja maailmankuulu. AJ -valaisimen 60-vuotisjuhlan kunniaksi valaisin lanseerattiin useassa uudessa upeassa värissä.

Valaisin suunniteltiin Kööpenhaminan SAS Royal Hotelliin, joka avattiin vuonna 1960 ja joka tänä päivänä tunnetaan Radisson Bluna. Niin seinävalaisimet, pöytävalaisimet kuin lattiavalaisimetkin olivat osa hotellin täydellistä designkonseptia ja sisustusta.

Vuosien mittaan useat hotellin sisustustuotteet ovat saavuttaneet korkean aseman Tanskalaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Näiden joukossa ovat AJ-valaisimet, jotka ovat nyt maailmankuuluja designikoneja.

Katseenvangitsija
Louis Poulsen lattiavalaisimet, kuten esimerkiksi AJ lattiavalaisimet ovat designklassikoita, jotka sopivat moneen kodin tilaan. Kokeile sijoittaa valaisin eteiseen tai olohuoneeseen, ja koe kuinka ikoninen Louis Poulsenin lattiavalaisin toimii todellisena katseenvangitsijana!
Valaisimet on valmistettu kestävistä materiaaleista kuten teräs, mikä takaa samanaikaisesti valaisimelle ajattoman designin ja kestävyyden. Hankkimalla AJ valaisimen saat pitkäaikaisen ratkaisun, josta nautit monien vuosien ajan - sekä laadun että designin kannalta.

Upea ja funktionaalinen
Louis Poulsen on aikojen saatossa luonut laajan valikoiman lattiavalaisimia, jotka ovat samanaikaisesti funktionaalisia ja upeita. Designliten verkkokaupasta löydät nämä kaikki klassiset Louis Poulsenin valaisimet.