FLOS

Tunnettu Flos -merkki avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1962 Italian Meranossa. Merkin perustajilla, Dino Gavinalla sekä Cesare Cassina Flosilla oli ajatus: Italiasta tulisi aivan uudenlaisen suunnittelukulttuurin kotimaa. Ryhtyessään töihin ideansa toteuttamiseksi kävi perustajille nopeasti selväksi, että heidän tulisi keskittyä juuri valaisimiin. Flos alkoikin jo tuolloin tuottaa sekä klassisia että uudenmukaisia valaisimia. Näistä muutama ikoninen valaisin on edelleen tuotemerkin valikoimissa. Flosin muodikas ja ilmaisuvoimainen valaisindesign on edesauttanut sitä, että yritys kuuluu nykyisin Italian kaikkein parhaisiin sisustustuotemerkkeihin.
Nebula Riippuvalaisin - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Luminator Lattiavalaisin White - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Mayday Outdoor Leaf Green - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Lampadina Pöytävalaisin - Flos
Sous. hinta Alkaen EUR 150,00
Säästä EUR 19,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ray T Pöytävalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
IC C/W2 Kattovalaisin/Seinävalaisin Burgundy - Flos
Sous. hinta EUR 673,00
Säästä EUR 82,00
Tuotetta on varastossa
Skygarden Riippuvalaisin Small Matt Black - Flos
Sous. hinta EUR 1 550,00
Säästä EUR 9,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Almendra S3 Riippuvalaisin Nude - Flos
Sous. hinta EUR 3 370,00
Säästä EUR 199,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Aim Riippuvalaisin Ilman/Pistoke Light Silver Anodized - Flos
Sous. hinta EUR 770,00
Säästä EUR 109,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Näytetään 24 / 465 tuotteesta

Italialaista eleganssia

Flosin valikoimissa on hämmästyttävän laaja tuotekirjo, johon kuuluu niin lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia, kattovalaisimia, kuin muitakin tuotteita. Flosin tunnusmerkiksi on muodostunut tuotteiden korkealuokkaisuus, joka tulee upean designin lisäksi esiin sekä materiaalivalinnoissa että itse valaistuksen laadussa.

Flos tunnetaan yhteistyöstään monien maailman johtavien valaisinsuunnittelijoiden kanssa. Näistä voisi mainita esimerkiksi Phillipe Starckin, Achillen veljekset, Pergiacomo Castiglionin, Antonio Citterion, sekä Gino Sarfattin. Tällainen korkean luokan yhteistyö tekee Flosista yhden maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista valaisinvalmistajista. Juuri näiden kuuluisien italialaisnimien uniikit keksinnöt ovat muodostuneet Flosin liiketoiminnan ytimeksi, joka nyt tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Flosin filosofiaan kuuluu, että valaisinten tulee olla samaan aikaan sekä trendikkäitä että provosoivia, ja lisäksi ylläpitää designin perusperiaatteita. Voisi helposti luulla, että tällainen klassikkomerkki lepää jo laakereillaan, mutta näin ei todellakaan ole. Flos kehittää jatkuvasti tuotantoaan ja luo itsensä uudelleen, ajan trendejä seuraten. Sen vuoksi voitkin löytää tältä sivulta rinta rinnan sekä uutta että vanhaa designia.

Jo vuosikymmenten ajan on tämä upea italialainen tuotemerkki keskittynyt tuomaan valoa ja merkitystä elämäämme. Flosin mukaan valolla voi ilmaista ideoita sekä löytää kätkettyjä tunteita. Koska Flos on jatkuvasti ajan hermolla ja orientoituu nykyaikaan aina korkean laatunsa säilyttäen, on tuotemerkki todellakin ansainnut sen statuksen, joka sillä nyt on.

"Me kirjoitamme tulevaisuutta, tulkitsemme mennyttä, ja ilmaisemme nykyaikaa." Näin kuuluu Flosin filosofia. Flosin ideologian, identiteetin ja imagon ytimessä onkin se, että nykyaikaa ilmaistaan jännittävän haastavasti muodikkailla valinnoilla. Taiteen ja designin, käsityön ja teollisuuden, individualismin ja kollektiivisuuden rajalla tasapainottelu tekee Flosista niin vertaamattoman.