Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä

FLOS

Flos on arvostettu valaisinvalmistaja, joka perustettiin vuonna 1962 Milanossa Italiassa. Yrityksen perustaneilla Dino Gavinalla ja Cesare Cassina Flosilla oli syntynyt selkeä ajatus siitä, että Italiasta tulisi tehdä aivan uudenlaisen muotoilukulttuurin kehto. Ajan myötä kaksikko alkoi keskittyä yhä enemmän valaisimien valmistamiseen. Flos on perustamisestaan lähtien valmistanut sekä klassisia että uutta luovia tuotteita, ja osa näistä alkuperäisistä valaisimista on yhä tuotannossa. Flos on rohkean ja ilmeikkään valaisinmuotoilunsa ansiosta lunastanut paikkansa yhtenä arvostetuimpana italialaisena sisustusmerkkinä.

Flosin valikoimaan kuuluu sekä lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, riippuvalaisimia että monia muita valaisinmalleja, jotka tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia kodin sisustukseen. Flosin tuotteet ovat korkealaatuisia, mikä näkyy valaisimien materiaalivalinnoissa, erinomaisessa valaisukyvyssä ja kauniissa muotoilussa.

Edellinen12Seuraava
Glo-Ball Basic 2 Pöytävalaisin - Flos
Tuotenumero: 8200900000074
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 619,00
EUR 522,00
EUR 97,00
OSTA / INFO
Kelvin LED Base - Pöytävalaisin Green Mode, Flos
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 434,00
EUR 345,00
EUR 89,00
OSTA / INFO
Valkoinen, Musta, Antrasiitti
Romeo Moon F Lattiavalaisin, Flos
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 1 300,00
EUR 1 097,00
EUR 203,00
OSTA / INFO
pehmeä, Kromi
Tab LED F Lattiavalaisin, Flos
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 458,00
EUR 318,00
EUR 140,00
OSTA / INFO
Valkoinen, Musta
KTribe S1 Riippuvalaisin Alu Hopea - Flos
Tuotenumero: 8200900000158
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.6.2018saakka.
Ennen EUR 251,00
EUR 218,00
EUR 33,00
OSTA / INFO
Edellinen12Seuraava

Italialaista eleganssia

Flos on tunnettu maailmankuulujen valaisinsuunnittelijoiden kanssa tekemästään yhteistyöstä. Heistä mainittakoon esimerkiksi Phillip Starck, veljekset Achille ja Piergiacomo Castiglioni, Antonio Citterio ja Gino Sarfatti. Näiden huippusuunnittelijoiden ansiosta Flosista on tullut yksi maailman johtavista ja arvostetuimmista valaisinvalmistajista. Italialaisista muotoilijakyvyistä ja heidän intohimostaan ainutlaatuisiin ratkaisuihin tuli yrityksen identiteetin kulmakiviä, joita Flosin ihailijat arvostavat yhä tänä päivänä ympäri maailmaa.  

Flosin liiketoiminnan lähtökohtana on, että valaisimien tulee olla yhtä aikaa sekä rohkeita ja provosoivia että niiden tulee kunnioittaa korkealaatuisen muotoilun perusperiaatteita. Yrityksen voisi luulla nojaavan toiminnassaan kuuluisien suunnittelijoiden nauttimaan arvostukseen, mutta näin ei ole asian laita. Flos pyrkii nimittäin jatkuvasti uudistamaan muotoiluaan ja seuraamaan uusimpia suuntauksia. Näin ollen löydät tältä sivulta ainutlaatuisen valikoiman sekä uusia että perinteisiä designvalaisimia.

Tämä italialainen tuotemerkki on useiden vuosien ajan keskittänyt huomionsa valoon ja sen vaikutukseen arkipäivässä. Flosin mukaan valo luo perustan oivaltaa uusia ideoita ja ilmaista kätkettyjä tunteita. Flos on saavuttanut arvostetun asemansa seuraamalla tiiviisti kuluttajien toiveita ja viihdeteollisuuden kehitystä sekä asettamalla tuotteilleen aina mahdollisimman korkeat laatuvaatimukset.

“Luomme tulevaisuutta, tulkitsemme mennyttä ja ilmennämme nykyaikaa”. Näihin sanoihin Flos on tiivistänyt filosofiansa. Flos on luonut identiteettinsä ja maineensa tekemällä rohkeita valintoja ja ottamalla vastaan haasteita, niin että sen muotoilu ilmentää nykyaikaa. Flos ja sen ainutkertainen muotoilu tasapainoilee taiteen ja muotoilun, käsityön ja teollisuuden sekä yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden välillä.

Designvalaisimia, joissa on särmää


Flosin valikoima sisältää monia erilaisia malleja eri tuoteluokissa, joista jokainen sisältää oman ainutlaatuisen ilmeensä. Tarjolla on sekä klassisen tyylikkäitä valaisimia että innovatiivisempia valaisimia. Ilmaisuvoimaisimmat mallit toimivat kodin sisustuksen katseenvangitsijoina tuoden tilaan särmää ja luonnetta.

Michael Anastassiadesin suunnittelemat IC-valaisimet ovat hyvä esimerkki muotoilusta, jossa on kanttia – aivan kirjaimellisesti. Anastassiades haki inspiraationsa sirkuksesta, jossa artistit päivittäin uhmaavat painovoimaa tasapainoilemalla nuoralla ja tekemällä temppuja heittelemällä palloja ilmaan. Sirkuksen innoittamana syntyi uusi valaisinsarja, jonka avainsanoja ovat tasapaino ja yksinkertaisuus. Sarjan valaisimet ovat kuin omaperäisiä taideteoksia olohuoneesi sisustuksessa.  

Flos valmistaa valaisimet ajattomista materiaaleista, kuten lasista ja ruostumattomasta teräksestä, joiden ansiosta ne sopivat useimpiin sisustustyyleihin. Kauniin ulkoasunsa lisäksi Flosin valaisimet ovat erittäin käytännöllisiä. Jos tarvitset kirjoituspöydällesi lamppua, löydät sellaisen Flosin pöytävalaisimien valikoimasta. Nämä valaisimet tarjoavat hyvän valon häikäisemättä, joten ne luovat parhaat mahdolliset edellytykset työnteolle. Voit ostaa Flosin valaisimia osoitteesta designlite.fi, ja klikkaamalla tästä saat lisätietoja koskien toimitusta ja toimituskuluja.
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 8.30 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0