Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
NORDLUX
MERKIT

NORDLUX

Nordlux tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Tämä designtuotteisiin erikoistunut yritys perustettiin vuonna 1977, mistä lähtien se on pitänyt kunniatehtävänään valmistaa laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan. Tämä tavoite muodostaa perustan Nordluxin menestykselle, ja tänä päivänä yritys tarjoaa laajan valikoiman valaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Sen lisäksi että Nordlux asettaa toiminnassaan etusijalle tuotteiden laadukkuuden, se seuraa tarkasti kuluttajien toiveita ja valmistaa niiden pohjalta uusien trendien ja suuntausten mukaisia valaisimia. Nordluxin toiminnan painopiste on innovaatiossa, joten yritys ottaa suunnittelussaan jatkuvasti huomioon ajankohtaiset trendit. Lopputuloksena syntyy tyylikkäitä, moderneja ja laadukkaita valaisimia edulliseen hintaan. Jos haluat uudistaa kotisi sisustusta designvalaisimella, löydät valikoimasta helposti omaan tyyliisi sopivan valaisimen – eikä sen tarvitse keventää kukkaroasi kohtuuttomasti.    

Edellinen12Seuraava
Elevate LED Kattovalaisin, Valkoinen - Nordlux
Tuotenumero: 243031
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää.
Ennen EUR 269,00
EUR 162,00
EUR 107,00
OSTA / INFO
Elevate LED-Kattovalaisin, Musta - Nordlux
Tuotenumero: 243030
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää.
Ennen EUR 269,00
EUR 162,00
EUR 107,00
OSTA / INFO
Edellinen12Seuraava

Tyylikkäät sisä- ja ulkovalaisimet

Nordlux noudattaa tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteita. Kaikki kehitysmaissa tuotetut materiaalit on tuotettu sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Näin ollen voit tilata Designlitelta hyvällä omallatunnolla tyylikkään Nordluxin valaisimen, joita löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jos haet kotiisi upeaa valaisinta, Nordluxin valikoimaan kuuluu sekä riippuvalaisimia että seinävalaisimia. Voit myös tilata verkkokaupasta ulkovalaisimen, joka kaunistaa kotisi etupihaa. Ulkovalaisimet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka säilyvät hyvin vaativissakin sääolosuhteissa.

Hae inspiraatiota valikoimastamme, joka kattaa tarkoin valikoituja ja monentyylisiä Nordluxin valaisimia. Jos et kuitenkaan löydä Nordluxin tuotteista haluamaasi, voit myös tutustua useisiin muihin tuotemerkkeihimme, joiden joukossa on upeita designvalaisimia jokaiseen makuun.  
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 10.00 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
09 4245 4430

 
0