Ballroom - Design by Us

Tanskalaisella yrityksellä Design by Us on vuodesta 1999 lähtien ollut intohimona luoda värikkäitä ja hauskoja sisätiloja. Idea ainutlaatuiseen designiin ei syntynyt aivan sattumalta. Yrityksen perustaja Rasmus Larsson on itseoppinut suunnittelija ja intohimolla luovuuteen hän päätti tuoda markkinoille hauskoja värejä pohjautuen vintage-inspiroituun suunnitteluun. Hän näki selvän markkinaraon omaperäiselle ja erilaiselle sisustukselle, sillä markkinoita oli jo vuosikausia hallinnut puhtaiden linjojen ja vaaleiden värien suuntaukset.

Ballroom – luova ja persoonallinen riippuvalaisin merkiltä Design by Us

Erilainen ja erottuva sisustus on juuri se mistä Design by Us on tunnettu! Merkin väriskaala on laaja, käsittäen retro-vaikutteiset sävyt oranssista pinkkiin. Tämä pätee myös heidän valaisimiinsa. Rikas väriskaala yhdistettynä perinteitä rikkovaan ja persoonalliseen designiin tekee Ballroom -riippuvalaisimista täydellisen esimerkin merkin tyylistä.

Pidätkö persoonallisesta, hauskasta ja huomiota herättävästä valaistuksesta, jota ei löydy joka naapurin kotoa? Ballroom vastaa näitä toiveita! Valaisimen dekadentti ja hieman raskas art-deco tunne on yhdistetty kauniisiin väreihin sekä käsinmaalattuihin messinki- tai hopeareunoihin luoden keveän designin. Jos et sisusta klassisilla ja perinteisillä valaistusratkaisuilla, osoitat sisustuksessasi todella oman tyylisi.


Tilaa Ballroom valaisimet täältä

Vintage-vaikutteinen Ballroom valaisin

Valaisimen pyöreä lasivarjostin ja antaen muotonsa ja värinsä ansiosta valaisimelle vintage-vaikutteisen ilmaisun. Pyöreän lasikupolin sisälle on asennettu polttimo, jolla yrityksen itsensä mukaan – suositeltu käytettävä lamppu on sellainen, joka muistuttaa vanhaa hehkulamppua. Vanhat hehkulamput loivat valon hehkulankojen avulla, mikä luo todella aidon vintage-lookin. Saadaksesi valaisimeen todellisen vintage-lookin on suositeltavaa käyttää tämän tyyppisiä valonlähteitä.

Saatavilla on kaksi eri kokoista – suuri XL-kokoinen riippuvalaisin sekä pienempi keskikokoinen versio. Kaikkia versioita on saatavilla hehkuvissa ja upeissa väreissä kauniilla käsinmaalatulla reunuksella. Ripusta valaisin nurkkaan luomaan tunnelmallista valaistusta tai luo oma persoonallinen luomuksesi yhdistämällä useampi Ballroom-riippuvalaisin ryhmään ja luo samalla tilaan maaginen tunnelma.

Tutustu kaikkiin merkin Design by Us valaisimiin täältä