ROTALIANA

Italialaisen Rotalianan tuotteet ovat luovia ja innovatiivisia. Heidän muotoilussaan fokus on uusien koristeellisten valaisimien luomisessa moderneihin koteihin. Nämä jännittävät ja edistykselliset valaisimet ovat voittaneet monien sydämen. Rotalianan painopiste on klassisten valaisinmallien jatkokehityksessä.

Tiivistä yhteistyötä tekemällä useiden eri kulttuuritaustoista olevien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa, lisää todella jotain erityistä valaisimien suunnitteluun. Rotaliana onnistuu lisäämään tällä tavoin luovia ja innovatiivisia valaisimia heidän moderniin valaisinsarjaansa.
Luxy Seinävalaisin W2, Rotaliana
EUR 372,00
Säästä EUR 74,00
Tarkista variantin varastotilanne
String F1 Lattiavalaisin Graphite/Silver - Rotaliana
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Luxy Katto-/seinävalaisin H0, Rotaliana
EUR 212,00
Säästä EUR 42,00
Tarkista variantin varastotilanne
String T1 Pöytävalaisin Alu/Silver - Rotaliana
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
String W1 Seinävalaisin Graphite/Silver - Rotaliana
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Luxy Pöytävalaisin T2, Rotaliana
EUR 425,00
Säästä EUR 85,00
Tarkista variantin varastotilanne
String F1 Lattiavalaisin Alu/Silver - Rotaliana
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Luxy Varjostin, Rotaliana
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 20 / 38 tuotteesta

KLASSISIA VALAISIMIA LUOVALLA OTTEELLA

Löydät tältä sivulta tarkkaan valikoidun valaisinvalikoiman moderneja Rotaliana valaisimia, jotka ovat samalla yksinkertaisia ja värikkäitä. Yhteistä kaikille Rotalianan valaisimille on, että lähtökohtana on klassinen design, johon on lisätty erilaisia luovia yksityiskohtia. Tämä tuo valaisimille todella uudenlaisen ilmeen. Tutustu verkkokauppamme italialaisiin designvalaisimiin, joiden joukosta löydät helposti mallin koristamaan sinun kotiasi.
Jos et löydä Rotalianan valikoimasta juuri toiveidesi mukaista mallia, voit inspiroitua monista muista verkkokauppamme merkeistä, jotka tarjoavat monia klassisia ja moderneja valaisimia.

Luxy ja String – moderneja arkkitehtivalaisimia

Luxy ja String sarjat ovat moderneja tulkintoja klassisesta arkkitehtivalaisimesta. Heidän funktionaalinen ja joustava valaistus tekee molemmista sarjoista erittäin käytännöllisiä, ja ne sopivat erinomaisesti lukuvalaisimiksi. Luxy valaisimia on saatavilla eri materiaaleissa ja varjostinta eri väreissä. Luxy valaisimet antavat mahdollisuuden luoda persoonallisen tyylin.
String-sarjan valaisimet ovat jännittäviä muotoilultaan, valaisimessa on kuminauha kiinnitys varjostimesta jalustaan saakka. Valaisimeen on saatavilla eri värisiä kuminauhoja, joita voit vaihtaa mielesi mukaan tai kun kaipaat hieman muutosta valaisimen yksityiskohtiin.