IP44.de

Yrityksen IP44.de historia alkoi kysymyksestä: Miksi ulkotiloissa käytettävät valaisimet eivät voisi olla yhtä esteettisiä kuin sisätilojemme valaisimet? Tästä kysymysasetelmasta syntyi IP44.de:n ensimmäinen ulkovalaisin yli 25 vuotta sitten, jolloin myös samanaikaisesti perustettiin itse yritys. Valaistusyritys sai nimensä yrityksen yhteisestä IP-luokituksen standardista ”IP44”, joka oli tärkeä vaatimus ensimmäiselle valaisimelle; valaisimen tuli olla kestävä ja sopiva ulkokäyttöön tarvittavassa IP-luokituksessa.

YRITYKSEN HISTORIA SAI ALKUNSA VUONNA 1993

Valaisimia valmistetaan ja suunnitellaan edelleen Saksassa ja ne kantavatkin hyvällä omallatunnolla laatumerkintää; "Made in Germany". He ovat nauttineet suurta menestystä alusta alkaen ja heidän mukaansa se johtuu heidän poikkeuksellisen esteettisestä designista, joka on yhdistettynä täydelliseen funktionaalisuuteen. IP44.de valikoimasta löydät ulkovalaisimia, kuten spotteja, seinävalaisimia, pollareita, puutarhavalaisimia piikeillä ja maahan upotettavia spotteja. Toisin sanoen valikoima on laaja, ja löydät varmasti IP44.de valikoimasta fantastisen valaisimen niin puutarhaan, ajotielle kuin terassillekin.

Kolmen sukupolven ajan Bernd Schmalhorstin perhe oli välittänyt valaisimia, ja kaikkien kolmen sukupolven kohdalla he olivat törmänneet samaan ongelmaan; kun kyse oli ulkovalaistuksesta, markkinoilta ei löytynyt yhtään tuotetta, jota he voisivat suositella. Ratkaisuna ongelmaan Bernd Schmalhorst perheensä omilla resursseilla tuotti ensimmäisen esteettisen valaisimen ulkokäyttöön.

Lyhyen ajan kuluttua hän päätti työskennellä useiden kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, joilla oli hyvin yksilöllisiä ideoita ja konsepteja valaistuksen saralla. Yhteistyö antoi yritykselle pian sen ensimmäisen designpalkintonsa, jonka jälkeen palkintoja on siunaantunut monia. Vuosien saatossa IP44.de on myös jättänyt jälkensä arkkitehtuurimaailmaan, jossa he läheisessä yhteistyössä eri arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa ovat luoneet useita erilaisia julkisia projekteja ympäri maailman.

Yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, jotka tukivat alusta lähtien IP44.de: tä, useat heidän tuolloin käyttämistään valaisimista on nyt jatkokehitetty. Muun muassa Klaus Noltingin minimalistinen Gap -seinävalaisin ja Sebastian Büscherin Shot -puutarhavalaisin. Suosittu Shot on erittäin onnistunut valaisin, jonka muotoilu muistuttaa tykin kuulaa. Valaisinta löytyi ensin vain ulkotiloihin pöytä- / lattiavalaisimena, mutta on nykyisin saatavilla seinävalaisimena sekä puutarhavalaisimena piikin kanssa - tietysti tehokkaalla ja kestävällä LED-tekniikalla.

Tänä päivänä IP44.de on nuori, progressiivinen ja konservatiivinen samanaikaisesti. Konservatiivisuus tulee ilmi heidän laatustandardien ja tuotteiden yksityiskohtien vaalimisessa, kun taas teknologiassa on aistittavissa progressiivisuus ja heidän historiansa on edelleen nuori.