BELID

Ruotsalainen valaisinvalmistaja BELID on perustettu vuonna 1974.
Brändi pyrkii kaiken aikaa haastamaan itsensä sekä lisäämään osaamistaan tehdäkseen tuotteistaan entistä energiatehokkaampia.
Primus I Riippuvalaisin Ø430 Valkoinen/Kromi E27 - Belid
EUR 173,00
Säästä EUR 26,00
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Primus II Riippuvalaisin Oksidi Harmaa Ø430 E27 - Belid
EUR 246,00
Säästä EUR 37,00
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Picasso Pöytävalaisin H465 Matta Valkoinen LED - Belid
EUR 233,00
Säästä EUR 35,00
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Diablo Riippuvalaisin Ø500 Matta Musta/Punainen - Belid
EUR 413,00
Säästä EUR 74,00
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Primus III Riippuvalaisin Ø480 Valkoinen Matta - Belid
EUR 186,00
Säästä EUR 28,00
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Ellipse Riippuvalaisin Ø500 Matta Valkoinen/Messinki - Belid
EUR 559,00
Säästä EUR 84,00
Tilaa ennen klo 14 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Viser 20 ud af 160 produkter

BELID

Belid on ruotsalainen yritys, joka on valmistanut valaisimia vuodesta 1974 lähtien. Belid antaa tuotannossaan suurta painoarvoa energiatehokkuudelle, jota se pyrkii toteuttamaan kokemuksensa kautta sekä kehittämällä jatkuvasti valaisimien suunnittelua ja tuotantoa. Belidin valaisimet edustavat korkealaatuista pohjoismaista suunnittelua, jossa yhdistyvät käyttömukavuus ja erinomainen valaistus. 

Ajaton ulkoasu

Belid on tunnettu useista valaisinsarjoistaan, joista esimerkiksi Diablo-sarja on erittäin suosittu. Diablo-sarjan tuotteita leimaa mattamustan ja värikkäiden yksityiskohtien yhdistelmä. Se antaa valaisimelle elävän ja ajattoman ilmeen. Diablo-valaisimia on saatavilla erivärisinä kattovalaisimina, joiden yksityiskohdat ovat muun muassa punaisia, harmaita tai pronssinvärisiä. Näin voit valita Diablo-sarjan valikoimasta valaisimen, jonka värit sopivat täydellisesti juuri sinun kotisi sisustukseen. 

Belidin laajassa valikoimassa on useita erilaisia kattovalaisimia, jotka sopivat hyvin pohjoismaiseen sisustustyyliin. Diablo-sarjan lisäksi Belid valmistaa Ellipse-riippuvalaisimia, joiden pyöreä ja tyylikäs ulkoasu näyttää upealta ruokapöydän yläpuolella. Kuten Diablo-sarjankin valaisimia, Ellipse-riippuvalaisimia on saatavilla monissa eri väriyhdistelmissä, joiden joukosta voit valita makusi mukaisen mallin, joka sopii parhaiten kotisi tyyliin. 

Belidin valikoimasta löytyy paljon funktionaalisia seinä- ja pöytävalaisimia. Useiden valaisimien valoa voidaan himmentää, niin että saadaan aina luotua tarpeiden mukainen valaistus. Se on käytännöllistä esimerkiksi käyttäessäsi valaisinta lukulamppuna.

Hae inspiraatiota huolella valitsemastamme Belidin tuotevalikoimasta. Jos et löydä niiden joukosta haluamaasi valaisinta, voit tutustua laajaan valikoimaamme muita tuotemerkkejä. Meillä on upeita malleja joka makuun, ja tarjoamme suuren valikoiman tyylikkäitä designvalaisimia kotisi jokaiseen huoneeseen.