Louis Poulsen Riippuvalaisimet

Lähes kaikki Louis Poulsenin riippuvalaisimet ovat erittäin tunnettuja ja kysyttyjä. Yritys on useiden tanskalaisten designikonien takana, kuten PH5, Artichoke valaisin, Enigma ja Toldbod. Kaikista näistä on tullut perinteisiä klassikoita tanskalaisessa designperinnössä. Useilla valaisimista on monia vuosikymmeniä jo takana, ja ovat vain vuosien saatossa enemmän ja enemmän kysyttyjä.
PH Artichoke Ø480 Kupari - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Artichoke Ø480 Ruostumaton Teräs - Louis Poulsen
Sous. hinta EUR 9 705,00
Säästä EUR 1 944,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Louvre LED - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Artichoke Ø480 LED Musta - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Septima Riippuvalaisin - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Toldbod 400 Riippuvalaisin Musta - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
PH Artichoke Ø840 Musta - Louis Poulsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 24 / 145 tuotteesta

RIIPPUVALAISIN LOUIS POULSENILTA - ENIGMA VAI PH5?

Riippuvalaisin on valaisin, joka riippuu johdon varassa katosta. Riippuvalaisimia käytetään useimmiten ruokailupöydän, keittiön saarekkeen yllä tai olohuoneessa. Vaikka riippuvalaisimet ovat tärkeä osa sisutusta ja suorastaan veistoksia itsessään, niiden on myös toimittava käytännöllisenä valaistuksen tuojana. Valitse valaisin legendaariselta valaistusbrändiltä ja voit näin nauttia upeasta statement piecestä kotonasi useita vuosia.

Kaksi suosituinta Louis Poulsenin valaisinta ovat moderni ja kevyt Enigma sekä klassinen PH5 -valaisin. Kaksi täysin erilaista riippuvalaisinta, jotka kuitenkin omaavat jotakin tärkeää yhteistä. Molemmat ovat perusteellisen designin tuloksina moderneja designikoneja. Ovatko nämä molemmat sinustakin aivan uskomattoman fantastisia? Voi olla todella vaikea valita, mikä valaisin tulisi olla ruokailupöydän yllä ja mikä sohvapöydän. Pidätkö enemmän pesunkestävästä designklassikosta, jossa on hipaus retroutta – siinä tapauksessa valitse perinteikäs monivarjostinjärjestelmän omaava PH valaisin. Jos taas pidät enemmän modernista tyylistä – valitse graafinen ja veistoksellinen Enigma -valaisin japanilaiselta suunnittelijalta Shoichi Uchiyama.

PH Artichoke


Legendaarinen riippuvalaisin PH Artichoke on myös Louis Poulsenin tuotantoa. Kyseinen valaisin on Poul Henningsenin design ja kehitetty alun perin Kööpenhaminan Langelinie -paviljonkiin. Valaisin on sittemmin toiminut esimerkkinä tanskalaisesta valaistusdesignista kaikkialla maailmassa ja on edelleen erittäin kysytty. Löydät PH Artichoke valaisimen tältä sivulta eri materiaaleissa ja eri kokoisina versioina.

Löydät kaikki Louis Poulsen valaisimet täältä