Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
KYLPYHUONE

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen käytön kannalta on tärkeää, että tilassa on hyvä valaistus. Suihkussa käydessä ja henkilökohtaista hygieniaa hoidettaessa on tarpeellista nähdä kunnolla. Mutta kylpyhuoneen valaistukselle on asetettu tiukat vaatimukset, ja vialliset sähköasennukset voivat aiheuttaa jopa hengenvaaran. Valaisimen asentamisessa tulee siis aina noudattaa valmistajan ohjeita. Oikea huolto pidentää valaisimen ikää, vähentää palovaaraa ja estää sen ominaisuuksien heikkenemisen.
Pesuhuoneissa on otettava huomioon, että valaisin on suojattu kosteuden ja veden vaikutuksilta. Esimerkiksi suihkun välittömään läheisyyteen valaisinta ei saa asentaa lainkaan. Kosteissa ja märissä tiloissa käytettävät valaisimet ovat tavallisesti kiinteästi asennettavia, jonka vain sähköalan ammattilainen saa asentaa.

Zero W1 Seinävalaisin - Light-Point
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää.
Ennen EUR 278,00
EUR 175,00
EUR 103,00
OSTA / INFO
Musta, Valkoinen, Mocca
Mood 4 LED Seinävalaisin - Light-Point
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 31.3.2018saakka.
Ennen EUR 555,00
EUR 403,00
EUR 152,00
OSTA / INFO
Kulta, alumiini, Musta, Valkoinen, Musta/Kulta

Laaja valikoima käytännöllisiä valaisimia


Designlitelta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä valaisimia pesutiloihin. Tyypillinen valaisin kylpyhuoneessa on kattovalaisin, joka ei vie paljoa tilaa, tai valaisin, joka on asennettu peilin yhteyteen.
Kiinnitämme harvoin yhtä paljon huomiota kylpyhuoneen valaisimien muotoiluun kuin muissa tiloissa. Kylpyhuoneessa meille on tärkeintä se, että valaistus on riittävän kirkas. Meistä on toki mukavaa, jos valaisin sopii kylpyhuoneen yleisilmeeseen, mutta valaisimen muotoilu on meille harvoin ratkaisevin tekijä – tämä johtuu osittain myös siitä, että kylpyhuone on yleensä melko pieni tila, johon ei mahdu isoa valaisinta viemään liikaa tilaa ja huomiota.

Osta laatuvalaisimet Designlitelta


Riippumatta siitä, millaisen valaisimen valitset, tuotteemme ovat erittäin korkealuokkaisia. Olemme kaikkien valaisiemme valtuutettu maahantuoja, ja tarjoamme täyden takuun sekä miellyttävän ostokokemuksen, kun asioit verkkokaupassamme. Meillä on yli 35 vuoden kokemus valaisimien myynnistä, joten saat meiltä aina ammattitaitoista neuvontaa.
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, ja olemme aina valmiina vastamaan kysymyksiisi. Toimitamme tilauksesi nopeasti, joten pääset pian ripustamaan uuden valaisimen kylpyhuoneeseesi.

Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 10.00 - 16.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
09 4245 4430

 
0