DAVID TRUBRIDGE

Tänä päivänä David Trubrigde suunnittelee huonekalujen lisäksi upeita bambusta tehtyjä valaisimia.  Hänen muotoilukielensä on persoonallista ja tunnistettavaa, ja hän uskoo, että designin on oltava aina ajankohtaista ja pitkäkestoista niin materiaalien, käytettävyyden kuin muotoilun osalta. Trubrigden tuotteissa on käytetty yksinkertaisia, mutta erittäin kestäviä materiaaleja.

Orgaaninen ja elävä muotokieli ovat tehneet David Trubridgen valaisimista jokaiseen kotiin sopivia klassikoita.
Coral Kattovalaisin - David Trubridge
Alkaen EUR 450,00
Säästä EUR 90,00
Tuotetta on varastossa
Flax Riippuvalaisin Ø80 Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Flax Riippuvalaisin Ø80 Aqua - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Flax Riippuvalaisin Ø80 Oranssi - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Ebb Drop Riippuvalaisin Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Coral Riippuvalaisin Ø120 Oranssi - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Näytetään 20 / 47 tuotteesta

Taustaa - David Truebridge – laivoista valaisimiin

David Trubridge valmistui laivainsinööriksi Pohjois-Englannissa sijaitsevasta Newcastlen yliopistosta vuonna 1972, minkä jälkeen hän asui ja työskenteli kymmenen vuoden ajan metsänhoitajana ympäri Northumberlandin aluetta. 

Työnsä ohessa David oppi valmistamaan huonekaluja ja kehitti oman muotoilutyylinsä. Hänen suosittuja tuotteitaan alettiin esitellä ympäri Iso-Britanniaa, muun muassa Victoria & Albert -museossa.

Samoihin aikoihin David avioitui Lindan kanssa ja he saivat yhdessä kaksi poikaa. Vuonna 1981 pari päätti myydä koko omaisuutensa ja ostaa ʺHornpipeʺ -nimisen jahdin. Seuraavat viisi vuotta he viettivät Karibianmerellä ja Tyynellä valtamerellä seilaten. 

Vuoden 1985 lopulla David ja Linda asettuivat asumaan Uuteen-Seelantiin. David aloitti jälleen huonekalujen suunnittelun, ja hän ammensi inspiraatiota työhönsä  pariskunnan matkoista, meren liikkeistä ja rakkaudesta luontoon. 

Vuonna 2001 David esitteli huonekalujaan huonekalumessuilla Milanossa. Tämä merkitsi myös Davidin kansainvälisen uran ja Cappellinin kanssa aloitetun yhteistyön alkua. Ajan myötä paikallisesta taiteilijasta kasvoi kansainvälisesti tunnettu ja palkittu suunnittelija, jonka omaa nimeä kantavia tuotteita myydään ympäri maailmaa.