Charlie & Friends

Charlie & Friends on hollantilainen yritys, joka tuottaa hauskoja lastenvalaisimia tunnetuista hahmoista. Kaikki alkoi vuonna 2010, kun Charlie & Friends sai oikeudet Miffy -hahmoon ja ensimmäisenä tuotteena syntyi pieni yövalaisin. Siitä lähtien valikoima on kasvanut ja Miffy-kanistakin löytyy useita eri versioita. Valikoimasta löytyy myös suosittu Ressu-koira (engl. Snoopy) Tenavat-sarjakuvasta. Charlie & Friends haluaa luoda lastenvalaisimia, jotka ilahduttavat lapsia ympäri maailman. Valaisimien tulee näin ollen olla sydämellisiä ja lämpimiä – aikuisetkaan eivät voi olla rakastumatta näihin suloisiin lastenvalaisimiin.
Miffy Sleep Light - Charlie & Friends
EUR 14,95
Säästä EUR 1,95
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Suosittu kani

Suloinen pikku kani Miffy on alunperin hollantilaisen Dick Brunan suunnittelema. Hollannissa tämä tunnetaan parhaiden nimellä Nijntje, joka on hollanniksi lyhenne pikku kanista.

Miffy on neutraalilla ulkomuodollaan täydellinen pikku ystävä, joka levittää ihanaa tunnelmaa lastenhuoneeseen. Miffy on uskollinen ystävä, joka pitää huolen lapsesta, kun hän on käymässä nukkumaan ja kun ilta pimenee.

Suloinen Miffy on tunnettu kirjamaailmasta, ja ensimmäinen kirja ilmestyikin jo vuonna 1955 ja siitä lähtien Miffy on esiintynyt yli 30 kirjassa, kolmessa TV-sarjassa ja yhdessä elokuvassa.

Ensimmäiset piirustukset Miffysta oli hieman erilaisia, hän oli pörröinen pehmolelu, mutta vuonna 1963 hän sai meille tänä päivänä tutun muotonsa.

Tunnettu koira sarjakuvista

Charlie & Friends valikoimasta löydät myös tunnetun koiran Snoopyn, joka suomeksi tunnetaan nimellä Ressu. Snoopy, tai Ressu on tunnettu vanhasta piirretystä Tenavat – Peanuts.  Snoopy kokee kaikkea hauskaa ja jännittävää parhaan ystävänsä Jaska Jokusen kanssa, joka tunnetaan myös nimellä Charlie Brown.  Hahmot ovat amerikkalaisen Charles M. Schulzin käsialaa, joka aloitti tämän valloittavan parivaljakon seikkailuista kuvittamisen vuonna 1950 - tarina, joka eli yli 50 vuotta, kunnes Schulz jäi eläkkeelle, mutta tänä päivänä monet tuntevat edelleen Jaska Jokusen ja Ressun.