Mazo

Mazon tuotteet ovat pohjoismaiseen tyyliin sopivia ja saaneet inspiraationsa japanilaisesta käsityökulttuurista. Merkin 16PLUS -sarja koostuu kahden tyyppisestä seinävalaisimesta, kahdesta erilaisesta riippuvalaisimesta ja pöytävalaisimesta. Valaisimien elegantit varjostimet on valmistettu luuposliinista. Materiaalin vahvuuden ansiosta varjostimista on voitu tehdä ohuempia, kuin mitä normaali posliini sallisi. Näin varjostimen läpi pääsee heijastumaan pehmeää ja miellyttävää valoa, tarjoten tilaan tunnelmallisen valaistuksen. Useat sarjan valaisimen varjostimet on yhdistetty tammeen, joka antaa varjostimelle upean kontrastin.
16PLUS Pöytävalaisin Valkoinen - Mazo
EUR 335,00
Säästä EUR 50,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

SUUNNITTELIJA 16PLUS -SARJAN TAKANA; SNORRE LÆSSØE STEPHENSEN

Mazo perustettiin keväällä 2019 designparin Louise Buus ja Magnus Sangild, sekä Magnus Stephensenin toimesta. Magnus Stephensen on valaisimen alkuperäisen suunnittelijan Snorre Læssøe Stephensenin poika. Valaisimien lisäksi Mazolla on yksinoikeus uudelleen lanseerata huonekaluja, jotka ovat Magnusin isoisän arkkitehti Magnus Læssøe Stephensenin suunnittelemia. Yhteistyössä omistautuneiden uusien suunnittelijoiden kanssa he luovat tulevaisuuteen suuntautuvaa designia. Heillä kaikilla on yhteinen rakkaus pohjoismaiseen ja japanilaiseen estetiikkaan, sekä käsitys funktion ja kauneuden tasapainosta.

16PLUS on alunperin suunniteltu jo vuonna 1979 tanskalais/japanilaisen suunnittelijan Snorre Læssøe Stephensen toimesta. 16PLUS suunniteltiin Tanskan Designmuseon näyttelyyn. Snorre löysi tiensä savi- ja posliinimaailmaan leikkisän yhteistyön kautta isänsä Magnus Læssøe Stephensenin kanssa. Snorre opiskeli japanilaista käsityötä ja japanilaisia keramiikkaperinteitä pitkään Japanissa. Tämän jälkeen hän suunnitteli Kongelige Porcelænsfabrik (nykyään Royal Copenhagen) ja myöhemmin hänestä tuli Danske Designskole (tanskalaisen designkoulun) keramiikkaosaston johtaja.

Hänen tavoitteensa käyttää posliinia epätavanomaisilla tavoilla on johtanut monien erilaisten tuotteiden syntyyn; mukaan valaisimet! Hänen designilleen tyypillistä on hänen japanista ammennettu inspiraatio, sekä moderni muotokieli, joka pysyy yksinkertaisena ja herkkänä.