Säästä 20 % Fritz Hansenin Night Owl ja Kaiser Idell 6718-W valaisimista

1. marraskuuta 2018
Säästä 20 % Fritz Hansenin Night Owl ja Kaiser Idell 6718-W valaisimista
Juuri nyt voit säästää 20 % näistä kahdesta fantastisesta tanskalaisesta designvalaisimesta. Lightyears on kuulunut vuodesta 2015 alkaen Fritz Hansenin alle – ja hyvästä syystä. Molemmilla merkeillä on tinkimätön lähestymistapa designiin ja laatuun.
Mahdollisesti tästä syystä näiden kahden yhdistyminen oli luonnollista, ja nyt he yhdessä esittelevät täydellisiä sisustusratkaisuja, jotka koostuvat huonekaluista, matoista ja luonnollisesti valaisimista.

Näitä joululahjahittejä koskevat tarjoukset ovat voimassa 23. Joulukuuta 2018 saakka!

Night Owl
Lahjakas suunnittelija Nicholai Wiig Hansen on luonut tämän ainutlaatuisen pöytävalaisimen. Orgaaninen muotokieli tarjoaa valaisimelle jännittävän ulkoasun, joka sopii täydellisesti tunnelmavalaistukseksi.
Valaisinta on saatavilla kokonaan tummassa ja tunnelmarikkaassa ulkoasussa, sekä vaaleassa skandinaavisessa versiossa.

Kaipaatko joululahjaideaa designista rakastavalle? Tilaa Night Owl –pöytävalaisin jo nyt ja säästyt paniikilta!

Kaiser Idell 6718-W Seinävalaisin
Ikoninen Kaiser Idell -valaisin edustaa uskomattoman upeaa Bauhausdesignia! Valaisin tunnetaan myös nimellä saksivalaisin, joka kuvastaa täydellisesti sen nerokasta muotoilua. Tämä valaisin on klassinen esimerkki saksalaisesta muodosta ja funktiosta parhaimmillaan. Valaisin takaa luonnollisesti laadukkaat materiaalit, sekä erittäin tyylikkään ilmeen kotiisi.

Haaveiletko ikonisesta saksivalaisimesta, tai tiedätkö henkilön, joka haaveilee? Voit tilata valaisimen täältä.