Limited Editions Louis Poulsenilta | Black Friday 2019

27. marraskuuta 2019
Limited Editions Louis Poulsenilta | Black Friday 2019
Oletko yksi heistä, joka on aina toivonut itselleen PH 3½-2½ Pöytävalaisinta, PH 3½-3, PH5 tai PH5 Mini Riippuvalaisinta mustana versiona? Louis Poulsen on nyt lanseerannut Black Friday 2019 yhteydessä neljä ikonista valaisinta mustana!  Valaisimia on saatavilla vain rajoitetun ajan; kampanja on voimassa 29. marraskuuta alkaen ja 31. joulukuuta 2019 saakka.

PH 3½-2½ Pöytävalaisin ja PH 3½-3 Riippuvalaisin on rakennettu pohjautuen Poul Henningsenin tunnettuun kolmivarjostinjärjestelmään, joka takaa käytännöllisen valaistuksen, minimaalisella häikäisyllä. Valaisimen keskellä piilossa olevasta valonlähteestä valo loistaa ja heijastuu varjostimen valkoiseen alapintaan – hajautuva pehmeä valo, joka valaisee ympäristöään.

Klassiset ja kysytyt PH 5 Riippuvalaisin ja PH 5 Mini Riippuvalaisin mustana on jatkokehitetty Poul Henningsenin kolmivarjostinjärjestelmästä.  Sähkövalon kehittyessä vuonna 1958 hän loi vallankumouksellisen 5-varjostinjärjestelmän, joka myöskin minimoi valaisimen valonlähteen häikäisyn – suurella menestyksellä. Riippumatta siitä mitä valonlähdettä valaisimessa käytetään tai mille korkeudelle se asetetaan, ei PH 5 valaisin koskaan häikäise.

Nämä tyylipuhtaat riippuvalaisimet näyttävät upeilta yksinkin, mutta ne voidaan asettaa ryhmässä esimerkiksi suuren ruokailupöydän ylle, tai keittiösaarekkeen ylle. Täydennä eksklusiivinen ilme elegantilla pöytävalaisimella, jonka voit sijoittaa yöpöydälle, tai olohuoneessa lipaston päälle, jossa valaisin tarjoaa tunnelmallisen valaistuksen. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, tulee valaisin takuuvarmasti koristamaan kotia tarjoten samalla fantastisen valaistuksen.

Voit tilata nämä neljä kaunista valaisinta täältä .