Oslo Wood Lattiavalaisin kampanjahintaan – Tammikuu 2020

10. tammikuuta 2020
Oslo Wood Lattiavalaisin kampanjahintaan – Tammikuu 2020
Kauniilla Oslo Wood Lattiavalaisimella luot ihanan kodikkaan tunnelman kotiisi. Pehmeä valo vie sinut mukanaan norjalaiseen luontoon – ihana kävelyretki Oslon korkeiden puiden alla. Norjalainen suunnittelija Ove Roger on saanut inspiraationsa Oslo Wood Lattiavalaisimen suunnitteluun Oslon luonnosta.

Tarkalleen ottaen hän on ammentanut inspiraatiota puista, jotka kasvavat Oslon keskustassa. Kun kaupungin valot osuvat puiden yläosiin, valo suodattuu antaen ympärilleen lempeää valoa - samalla tavalla tämä valaisin antaa hajautettua ylöspäin suuntautuvaa valaistusta. Varjostin on kiinnitetty kolmijalkaiseen telineeseen ja sitä voidaan kiertää haluamaasi suuntaan. Semiläpinäkyvän varjostimen kautta miellyttävä hajavalo heijastuu ympäristöön ja tarjoaa viihtyisän valaistuksen.

Valaisimesta ei ole ainoastaan aistittavissa suunnittelijan suhde norjalaiseen luontoon, vaan myös klassiseen retro designiin. Retro touchillaan valaisin sopii täydellisesti moderniin sisustukseen, luoden rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Valaisinta on saatavilla useissa eri väriyhdistelmissä: statiivia kultaisena, mustana ja valkoisena, sekä varjostina saatavilla mustana, vihreänä, beigenä ja vaaleansinisenä. Löydät Oslo Wood Lattiavalaisimet täältä 20 % alennuksella koko tammikuun 2020.