Säästä 20% Amp Valaisimista – Normann Copenhagen

11. helmikuuta 2020
Säästä 20% Amp Valaisimista – Normann Copenhagen
Suunnittelija Simon Legald, oli korjaamassa vanhaa radiota 60-luvulta, kun hän sai idean Amp -valaisimeen.
”Amp” -nimi viittaa valaisimen inspiraation lähteeseen, radion putkivahvistimen muotoihin. Valaisimen koristeellinen valonlähde kuultaa kultaisen tai savunvärisen lasin läpi tarjoten lämpimän valon. Toisaalta, jos valitset valkoinen opaalilasisen version, on lasi vähemmän läpinäkyvä. Valkoinen lasi loistaa ja valaisimen yksinkertainen ja esteettinen muoto pääsee todella oikeuksiinsa.

Lasivarjostimen uniikki muoto yhdistettynä marmoriin tai messinkiin, tarjoaa valaisimelle modernin designin ja nostalgisen lookin. Amp valaisin lanseerattiin ensimmäisen kerran riippuvalaisimena kahdessa eri koossa, sekä pöytävalaisimena. Riippuvalaisimet näyttävät täydelliseltä riippuen elegantisti ruokailupöydän yllä tai kortisteellisesti ryhmässä, kun taas pöytävalaisin antaa tunnelmallisen valaistuksen olohuoneessa lipaston päällä tai makuuhuoneessa yöpöydällä. Valaisinsarjaa on sittemmin täydennetty huomiota herättävällä Amp -kattokruunulla, jossa on joko 15 tai jopa 35 vartta. Tämä kattokruunu pääsee oikeuksiinsa ruokailupöydän yllä, eteishallissa tai missä tahansa korkeassa huoneessa.

Voit tilata Normann Copenhagen Amp valaisimet Designliten verkkokaupasta 20 % alennuksella 1.maaliskuuta saakka. Näe koko Amp valaisimien valikoima täällä