ANGLEPOISE – Uusi funktionaalinen merkki Designlitella

19. lokakuuta 2019
ANGLEPOISE – Uusi funktionaalinen merkki Designlitella
Toivottakaamme tervetulleeksi Anglepoise - brittiläinen tuotemerkki, joka on jo vuodesta 1932 valmistanut käytännöllisiä valaistusta ajattomalla designilla.
Heidän valikoimaansa kuuluu muun muassa kauniita ja klassisia pöytävalaisimia, lattiavalaisimia, seinävalaisimia ja riippuvalaisimia.

Riippumatta siitä, etsitkö valaisinta olohuoneeseen tai keittiöön, yöpöydän valaisinta tai työvalaisinta, löydät sen varmasti merkin Anglepoise valikoimasta. Sarja Original 1227, on luotu alkuperäisestä samannimisestä arkkitehtivalaisimesta, joka oli koko brändin tarinan alku. Klassinen ja yksinkertainen design kulkee läpi koko ajan sarjan, joka on saanut lakatun pinnan – pinta tarjoaa valaisimelle eksklusiivisen ja elegantin ulkoasun, tehden kunniaa skandinaaviselle tyylille.

Vuonna 2014 yhteistyössä tunnetun muotisuunnittelijan Paul Smith kanssa lanseerattiin uusi tulkinta  Anglepoise Type 75 pöytävalaisimesta. Valaisimen ominaiseen muotoon on yhdistetty Paul Smithin rakkaus väreihin, joka antaa valaisimelle erittäin modernin ja näyttävän muodon.

Vuodesta 2003 Sir Kenneth Grange on seissyt Anglepoisen eturintamassa. Hän pyrkii jatkamaan innovatiivista ajattelua, joka on aina ollut osana yrityksen identiteettiä. Vaikka valaisimia jatkuvasti kehitetään vastaamaan ajankohtaisiin tarpeisiin, pyrkii hän säilyttämään merkille ominaisen muodon ja funktionaalisuuden, joista Anglepoise on tunnettu.

Löydä käytännölliset valaisimet Anglepoiselta täältä.