Uusi merkki verkkokaupassamme – Tanskalainen designbrändi Mazo

11. tammikuuta 2020
Uusi merkki verkkokaupassamme – Tanskalainen designbrändi Mazo
Toivotamme tervetulleeksi uuden merkin verkkokauppaamme; tanskalainen designbrändi Mazo, joka lanseerasi ensimmäisen valaisinmallistonsa keväällä 2019. Japanilaisvaikutteisen 16PLUS sarjan suunnitteli alun perin vuonna 1979 japanilainen/tanskalainen Snorre Læssøe Stephensen. Opiskeltuaan japanilaista käsityötä ja japanilaisia keramiikkaperinteitä pitkään Japanissa, hän suunnitteli 16PLUS malliston näyttelyyn Tanskan Designmuseoon.

Vaikka tästä on yli 40 vuotta, luuposliininen varjostin on edelleen ajankohtainen modernissa sisustuksessa. Materiaalin vahvuuden ansiosta luuposliiniset voidaan tehdä ohuemmiksi kuin perinteinen posliini. Tämän ansiosta valaisin saa uskomattoman kevyen ja elegantin ulkoasun, joka samanaikaisesti antaa valon loistaa läpi ohuen posliinin – näin saadaan kodikas valaistus, jolle on yhä enemmän kysyntää skandinaavisessa sisustustyylissä.

Yhdistettynä tammiin, valaisin saa lämpimän pohjoismaisen tyylin. Jykevä tammi antaa kontrastia "herkälle" posliinivarjostimelle ja tarjoaa kauniin tasapainon upeassa designissa.

Kauniin valaisimalliston lisäksi Mazolla on yksinoikeus tuottaa Snorre Løsøe Stephensenin isän arkkitehti Magnus Læsøe Stephensen (1903-1984) suunnittelemia huonekaluja. Hän on myös ammentanut inspiraatiota opiskelumatkaltaan Japaniin, kun taas monet hänen tuotteistaan on valmistettu materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustukseen.

Tutustu kauniiseen 16PLUS -sarjaan täällä.