UUTUUS // MR. WATTSON ON SAANUT PIKKUVELJEN

29. helmikuuta 2020
UUTUUS // MR. WATTSON ON SAANUT PIKKUVELJEN
Suosittu Mr. Wattson Pöytävalaisin löytyy jo useista kodeista, jossa se tuo iloa, hymyn huulille ja eikä vähäisimpänä; persoonallisuutta sisustukseen. Nyt tämä valaisin on saanut pikkuveljen, joka omaa saman hauskan designin kuin isoveljellään, mutta vain pienemmässä koossa.

Aivan kuin alkuperäinen Mr. Wattson, on tämä valaisin joustava ja se voidaan sijoittaa mihin tahansa toiveiden mukaisesti – ikkunalaudalle, yöpöydälle tai kirjoituspöydälle. Valaisin voidaan ladata tavallisen USB-adapterin avulla (adapteri ei tule mukana). Vaihtoehtoisesti valaisinta voidaan ladata esimerkiksi tietokoneen USB-portin kautta.

Suunnittelija on selvästi saanut inspiraationsa 1930-luvun klassisista vintage-autoista ja yhdistänyt sen 1970-luvun action-figuureihin. Valaisimessa on näyttävästi yhdistetty metallipää saarnipuiseen vartaloon, mikä antaa valaisimelle tyylikkään ja pohjoismaisen ilmeen. Liikkuvat jalat antavat valaisimelle persoonallisuutta.

Leikkisä design yhdistettynä laadukkaisiin materiaalivalintoihin tekee tästä valaisimesta kauniin ja erilaisen, ja se sopii täydellisesti jokaiseen sisustustyyliin. Tutustu eri värivaihtoehtoihin täällä, josta löydät myös alkuperäisen Mr. Wattson pöytävalaisimen eri versioina.