Jännittäviä uutuuksia merkiltä Globen Lighting

12. maaliskuuta 2020
Jännittäviä uutuuksia merkiltä Globen Lighting
Ruotsalaiselta yritykseltä Globen Lighting on ilmestynyt todella raikkaita uutuuksia. Heidän kevätmallistonsa kuvauksen avainsanat ovatkin: klassinen, orgaaninen, moderni, pliseerattu, romanttinen, trooppinen luonto eikä vähäisimpänä; Skandinaavinen! Tämän lisäksi kuvaukseen sopii sanat kaunis, erilainen ja jännittävä. Materiaalivalintojen joukosta löytyy myös runsaasti luonnon materiaaleja kuten marmori, kierrätyspaperi ja puu. Heidän design tarjoaa useita mielenkiintoisia muotoja niin metallista kuin lasistakin sekä maanläheisiä sävyjä kuten kermanvalkoinen, vihreä ja ruskea.

Globen Lighting on muun muassa luonut elegantin uudelleentulkinnan klassisesta suutarinvalaisimesta; Cobbler Riippuvalaisimen. Valaisimen pliseerattu varjostin on valmistettu lasista, mikä antaa sille modernin ja kevyen ilmeen, yhdistettynä retroon ja antiikkiseen tyyliin.

Heidän ulkovalaisimien valikoimaansa on myös kehitetty, nyt sinulla on mahdollisuus tuoda upeaa skandinaavista ilmettä ulkotiloihin. Suosittelemme tarkastamaan esimerkiksi Koster Ulkovalaisimen - todella käytännöllinen valaisin, jonka graafinen ilme on todella mielenkiintoinen ja jännittävä! Koster valaisimia löytyy kahdessa eri koossa, valaisinta voidaan käyttää pöytävalaisimena, lattiavalaisimena, jalustana tai pienenä istuimena.

Globen Lighting valaisimilla saat enemmän kuin vain valaistusta kotiisi. Brändi keskittyy erilaisiin ja jännittäviin designeihin, luoden todella luovia tuotteita –ruotsalaisia designperinteitä yhdistettynä moderneihin suuntauksiin.

Löydä uusi Globen Lighting valaisimesi täältä.