SANTA & COLE NYT VERKKOKAUPASSAMME - SUOSITTU TRÍPODE G5 LATTIAVALAISIN

25. huhtikuuta 2020
SANTA & COLE NYT VERKKOKAUPASSAMME - SUOSITTU TRÍPODE G5 LATTIAVALAISIN
Koska saimme verkkokauppaamme espanjalaisen designbrändin Santa & Cole, saatavilla on nyt myös suosittu Trípode G5 -lattiavalaisinta Designlitesta. Santa & Cole perustettiin vuonna 1985, jolloin he alkoivat suunnitella ja valmistaa valaisimia. Siitä lähtien he ovat työskennelleet monilla eri alueilla, mutta valaistus on aina ollut heidän tärkein alansa. Santa & Cole designille ominaista on moderni ilme, joka erottuu valaisimista. Samanaikaisesti heidän valaisimensa ovat helposti tunnistettavissa ominaismuotojensa ja materiaalivalintansa takia.

Lattiavalaisin perustuu GT5-riippuvalaisimeen - ainutlaatuiseen puuvillanauhasta käsintehtyyn varjostimeen, joka samanaikaisesti luo klassisen ja dramaattisen ilmaisun. Kun valaisin syttyy, se lisää lämmintä, tunnelmallista valoa, kun taas varjostimen raidallinen kuvio korostuu vivahteikkaassa valossa. Varjostin on kolmen ohuen metallijalan varassa, jotka leikkaavat yhdessä pisteessä ja antavat valaisimelle ainutlaatuisen tasapainoisen visuaalisen ilmeen. Aseta lattiavalaisin makuuhuoneeseen tai olohuoneessa sohvan vierelle, missä se lisää kodikasta tunnelmaa.


GT5 riippuvalaisimen ja G5 lattiavalaisimen lisäksi riippuvalaisinta on saatavilla myös pienempänä versiona; GT6, sekä M3 lattiavalaisin. Tutustu merkin Santa & Cole kokoelmaan täällä