Uusi Flowerpot pöytävalaisin | Kannettava valaisin merkiltä &tradition

16. syyskuuta 2020
Uusi Flowerpot pöytävalaisin | Kannettava valaisin merkiltä &tradition
Tunnettu klassikko; Flowerpot pöytävalaisin, on saanut nyt vuonna 2020 uuden modernin jäsenen perheeseen. Tämä uusi Flowerpot Portable VP9 Pöytävalaisin on osa langatonta trendiä ja on varustettu ladattavalla akulla, joten sinulla on mahdollisuus ottaa Flowerpot valaisimesi mukaan ympäri kotia.

Flowerpot VP9 Pöytävalaisimessa on myös sisäänrakennettu LED-valonlähde, jota voidaan himmentää 3-portaisesti. Valaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää 100 %, 50 % tai 20 %.  Valoa säädetään varjostimen päällä olevasta touch-säätimestä. Täydellä latauksella valaisin valaisee jopa 11 tuntia 100 % valon voimakkuudella ja luonnollisesti vieläkin pidempään 50 % tai 20 % voimakkuudella.

•   Mukana kulkeva valaisin
•   Sisäänrakennettu LED
•   3-portainen himmennystoiminto

Verner Panton suunnitteli Flowerpot valaisimen jo vuonna 1968, jolloin hän sai inspiraationsa 60-luvun Flowerpower-vallankumouksesta. Vaikka itse valaisimella on jo yli 50 vuotta takanaan, on Flowerpot valaisin tänä päivänä entistäkin suositumpi. Tämä ajaton valaisin on osoittanut arvonsa designklassikkona; ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on osa tanskalaista designhistoriaa, ja sen design sopii moniin eri tyyleihin.

Ennakkotilaa Flowerpot VP9 Pöytävalaisin täältä, valaisin on valmiina toimitettavaksi Joulukuun lopussa.