Uusi Flowerpot pöytävalaisin | Kannettava valaisin merkiltä &tradition

16. syyskuuta 2020
Uusi Flowerpot pöytävalaisin | Kannettava valaisin merkiltä &tradition
Tunnettu klassikko; Flowerpot pöytävalaisin, on saanut nyt vuonna 2020 uuden modernin jäsenen perheeseen. Tämä uusi b>Flowerpot Portable VP9 Pöytävalaisin on osa langatonta trendiä ja o varustettu ladattavalla akulla, joten sinulla on mahdollisuus ottaa Flowerpot valaisimesi mukaan ympäri kotia.

Flowerpot VP9 Pöytävalaisimessa on myös sisäänrakennettu LED-valonlähde, jota voidaan himmentää 3-portaisesti. Valaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää 100 %, 50 % tai 20 %.  Valoa säädetään varjostimen päällä olevasta touch-säätimestä. Täydellä latauksella valaisin valaisee jopa 11 tuntia 100 % valon voimakkuudella ja luonnollisesti vieläkin pidempään 50 % tai 20 % voimakkuudella.

•   Mukana kulkeva valaisin
•   Sisäänrakennettu LED
•   3-portainen himmennystoiminto

Verner Panton suunnitteli Flowerpot valaisimen jo vuonna 1968, jolloin hän sai inspiraationsa 60-luvun Flowerpower-vallankumouksesta. Vaikka itse valaisimella on jo yli 50 vuotta takanaan, on Flowerpot valaisin tänä päivänä entistäkin suositumpi. Tämä ajaton valaisin on osoittanut arvonsa designklassikkona; ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on osa tanskalaista designhistoriaa, ja sen design sopii moniin eri tyyleihin.

Ennakkotilaa Flowerpot VP9 Pöytävalaisin täältä, valaisin on valmiina toimitettavaksi Joulukuun lopussa.