Juhlavuoden valaisin saatavilla vain rajoitettu määrä | May Day merkiltä Flos

16. marraskuuta 2020
Juhlavuoden valaisin saatavilla vain rajoitettu määrä | May Day merkiltä Flos
Flos juhlistaa May Day valaisimen 20-juhlavuotta lanseeraamalla juhlaversion tästä funktionaalisesta valaisimesta. Tästä syystä voit juuri nyt ostaa May Day valaisimen versiona, jossa koukku on valmistettu alumiinista - alkuperäisversiossa tämä osa on valmistettu polypropeenista. Juhlavuoden valaisimet ovat kaikki numeroituja juhlavuodella, sekä uniikilla sarjanumerolla ja suunnittelijan nimikirjoituksella, joka löytyy kaiverrettuna koukusta.

Palkittu ja uniikki valaisin

May Day valaisin on mukautuva kodin moniin tiloihin. Valaisimen design on saanut inspiraationsa työpajavalaisimesta, ja tästä syystä valaisin tarjoaakin erityistä valaistusta, joka voidaan sijoittaa juuri sinne, missä valoa tarvitaan. Valaisinta voidaan käyttää pöytä- tai lattiavalaisimena, riippuvalaisimena ruokapöydän yllä tai seinävalaisimena roikkuen koukusta.

Valaisimen on suunnitellut Konstantin Grcic ja design on voittanut vuonna 2001 ‘Compasso d’Oro’ -palkinnon. Palkinto suunnittelijalle, joka onnistui yhdistämään kulttuuriset ja tekniset tekijät tuotannossa. Samana vuonna kyseinen valaisin lisättiin Museum and Modern Art -näyttelyyn New Yorkissa.

Tätä juhlavuoden valaisinta on valmistettu rajoitettu 2020 kappaleen määrä. Osta May Day valaisimen juhlaversio täältä