Kaunis valaisinmallisto merkiltä AYTM - Cycnus

13. tammikuuta 2021
Kaunis valaisinmallisto merkiltä AYTM - Cycnus
Toivottakaamme tervetulleeksi uusi valaisinmallisto tanskalaiselta AYTM - brändi, joka on lyhyessä ajassa kasvanut tuntemattomasta designbrändistä brändiksi, jonka tuotteita löytyy lähes maailman joka kolkasta. Brändi on perustettu vuonna 2004 ja perustaja Katrine Gran Hartvigsen sanoo itse brändistä; “Me lisäämme jotakin uutta tanskalaiseen design yhteisöön. Tästä syystä meillä on valtava luotto brändiin ja sen kehitykseen.”

Cycnus mallisto – majesteettista ja kaunista

Tänä päivänä merkillä AYTM on laaja kokoelma valaisimia, huonekaluja ja sisustustuotteita. Jokainen tuote on tehty tarkasti tutkien pienimmätkin yksityiskohdat ja nämä uudet Cycnus sarjan valaisimet eivät ole todellakaan poikkeus. Mallisto on saanut inspiraationsa linnun siivistä ja tämä erityinen varjostin on nähtävillä sarjan lattiavalaisimessa, pöytävalaisimessa, seinävalaisimessa ja riippuvalaisimessa. Tämä yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin takaa valaisimelle eksklusiivisen ja tyylipuhtaan ilmeen, joka huokuu laadukkuutta. Nimi ’Cycnuc’ tarkoittaa ’Joutsenta’ kunnioittaen majesteettista joutsenta.

Sarja on saatavilla kahdessa eri sävyssä - valitse mustan ja taupen (harmaa) välillä, näihin molempiin on yhdistetty kultaiset yksityiskohdat. Mattainen pinta antaa kontrastia kiiltävälle kullalle, sekä samalla korostaa hienostunutta ilmettä, mikä sopii jokaiseen kotiin.

Koko mallisto koostuu pöytävalaisimesta, lattiavalaisimesta, sekä seinävalaisimesta ja riippuvalaisimesta kahdessa eri koossa - Tutustu koko Cycnus-sarjaan täällä