Suosittu Snoopy pöytävalaisin nyt myös oranssina

14. tammikuuta 2021
Suosittu Snoopy pöytävalaisin nyt myös oranssina
Castiglioni-veljekset suunnittelivat vuonna 1967 ikonisen Snoopy pöytävalaisimen kunnianosoituksena samannimiselle sarjakuvahahmolle. Ajan myötä valaisimesta tuli yksi suosituimmista valaisimista koskaan – ja hyvästä syystä. Tämä kiehtova valaisin on varustettu omalla persoonallisuudellaan; täynnä itseluottamusta ja charmia.  

Valaisimen erityinen lasivarjostin muistuttaa muodoltaan itse sarjakuvahahmon päätä. Aivan kuten Snoopyn (suom. Ressu) pää, lepää valaisimenkin varjostin kevyesti epäsopusuhtaisen vartalon päällä. Valaisimen katkaisija sisäänrakennetulla touch-himmentimellä on sijoitettu kohtaan, jossa Snoopylla on kaulapanta, ja valaisimen johto on kuin häntä.

Upea varjostin on tyylikkään marmorijalustan varassa, luoden yhdessä tyylipuhtaan ilmeen. Alaspäin suuntautuvan valon lisäksi, varjostimen yläpuolella on kolme aukkoa, mitkä mahdollistavat hajavalon koko tilaan. Alun perin nämä aukot suunniteltiin vähentämään hehkulampuista hehkuvaa lämpöä.  

Kun valaisin pääsi tuotantoon 60-luvun lopussa, oli Snoopy valaisinta saatavilla versioissa musta, vihreä ja oranssi. Lyhyen ajan kuluttua vihreän ja oranssin valaisimen tuotanto lopetettiin. Vuonna 2018 vihreä versio pääsi takaisin valikoimaan ja nyt tämän oranssin version uudelleen lanseerauksen myötä koko mallistoa on saatavilla sen alkuperäisissä väreissä.

Tutustu kolmeen eri Snoopy Pöytävalasimeen täällä