Uusi tanskalainen merkki verkkokaupassamme; Askman Design  

9. syyskuuta 2020
Uusi tanskalainen merkki verkkokaupassamme; Askman Design
Yli 100 vuoden ajan Askman Design on luonut huonekaluja, joissa fokus on materiaalivalinnoissa ja erinomaisessa käsityössä. Tänä päivänä valaisimet ovat myös osa heidän valikoimaansa. Aivan kuten heidän huonekalujen kohdalla, eivät he tee kompromisseja valaisimien laadun suhteen. Muotoilu pohjautuu geometrisiin muotoihin, jotka sopivat niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin. Ulkona terassilla Iconi valaisimet antavat tunnelmallista valaistusta myöhäisiin kesäiltoihin, sekä veistoksellista ilmettä. Valaisimen design luo geometrisen valon ja varjon leikin. Asenna valaisin talon julkisivulle luodaksesi koristeellisen ja kutsuvan valon tai sijoita valaisin olohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen.

Jos etsit erilaista valaisinta seinälle, on molemmat Diamond ja Zaphir seinävalaisimet tutustumisen arvoisia. Valaisimien geometriset muodot ovat saaneet inspiraationsa Grönlannin jäävuorista, ja valaisimien luoma valo muistuttaa auringon säteitä, jotka heijastuvat vuorien läpi. Valo muodostaa viuhkan muotoja seuraavia valonheijastuksia, jotka vaihtelevat intensiteetiltään ja luonteeltaan, antaen tunteen aivan kuin auringon säteet kurkkisivat pilvien välistä.

Iconi valaisimet merkiltä Askman Design

Vuonna 2004 perustettiin tanskalainen brändi Iconi. Brändi tuli myöhemmin osaksi Askman Design kokoelmaa, jossa funktionaaliset ja esteettiset valaisimet kulkevat käsi kädessä Askmanin designDNAn kanssa. Iconi valaisimien takana on suunnittelija; Finn Kjærulf. Hän asui nuorena Grönlannissa, jossa dynaaminen luonto teki häneen vaikutuksen. Luonto on ollut hänen inspiraationlähteenä hänen muotoiluissaan, joissa selkeä muotokieli simuloi kaunista valoa. Luonnon valo luo moninaisia tunnelmia ja tunteita - jää ja auringon säteet ovat elementtejä, jotka ovat luoneet perustan sekä Zaphir että Diamond valaisimille.  
Tutustu Askman Designin Iconi valaisimiin täällä