Muuto Rime Seinävalaisin – Pohjoisen valoa

18. huhtikuuta 2021
Muuto Rime Seinävalaisin – Pohjoisen valoa
Muuto lanseeraa tämän kauniin Rime Seinävalaisimen, joka on uudelleentulkinta Rime Riippuvalaisimesta – molemmat ovat klassisia, tyylikkäitä ja moderneja.

Läpi puoliläpinäkyvän lasikupolin läpi heijastuu lämmin ja tyyni valo. Valaisin vangitsee uniikit pohjoismaiset aamunvalon loisteen sävyt, jotka peilautuvat varhaisessa kuurassa. Pohjoinen luonto on inspiroinut myös valaisimen suunnittelua. Suupuhallettu opaalikupoli roikkuu vahvasta varresta, aivan kuin kypsä tammenterho omasta oksastaan. Niinpä tanskalainen Muuto on jälleen kerran osoittanut kykynsä luoda uutta perspektiiviä skandinaaviseen minimalismiin. Sekoittamalla luonnollista ja orgaanista synteettiseen, syntyy ilme, joka vaikuttaa tutulta ja samanaikaisesti raikkaalta ja jännittävältä.

Valaisimen lasi on hiekkapuhallettua, kun taas varsi on jauhemaalattua alumiinia. Nämä yhdessä antavat valaisimelle erityisen hienostuneen tyylin ja skandinaavisen ilmeen. Yksinkertaisen tyylikkäät linjat osoittavat yksiselitteisesti luottamuksen vakaaseen funktionaalisuuteen ja ajattomaan designiin. Valaisin on uskomattoman monipuolinen ja sopii kaikkialle – niin moderniin kuin klassiseenkin tilaan. Tämän lisäksi valaisinta voidaan himmentää, joten valaisin sopii myös kodikkaisiin hetkiin olohuoneeseen tai perheen yhteisiin hetkiin keittiössä. Riippumatta siitä mihin Rime seinävalaisin sijoitetaan loistaa se, aivan kuten Rime riippuvalaisinkin, itsevarmaa pohjoismaista tyyliä.

Rime seinävalaisinta on saatavilla useissa mielenkiintoisissa väreissä, joista jokainen kertoo pohjoismaisesta luonnon rikkaudesta. Kesän lämpimästä ja vilkkaasta oranssista viileään ja tyylikkääseen talvivalkoiseen. Yhteistä on kaunis lasikupoli, joka vastustaa tyylikkäästi painovoimaa ja rikastaen tilaa samalla miellyttävällä valolla. Jos siis haluat vahvan skandinaavisen ilmeen, on Muuto Rime seinävalaisin ilmeinen valinta.