Zuzana – Kauniit Arcchio seinävalaisimet Bauhaus tyyliin  

12. toukokuuta 2021
Zuzana – Kauniit Arcchio seinävalaisimet Bauhaus tyyliin
Kauniin Zuzana seinävalaisimen tuottaa saksalainen Arcchio. Me olemme ylpeitä, että voimme esitellä tämän käytännöllisen ja upean seinävalaisimien sarjan. Tämä seinävalaisin on tunnettu sen puhtaista ja yksinkertaisista linjoista sekä väreistä, jotka toimivat todella hyvin minimalistisessa sisustuksessa. Designin filosofia on, että muodon tulee seurata sisätilojen seinävalaisimien funktiota; levittää käytännöllistä ja lämmintä valoa ympärilleen. Tästä syystä valaisimet ovat avonaisia valaisimen yläpuolelta ja pohjasta, niin että loistavan valon hyöty maksimoidaan.

Zuzana valaisimia on saatavilla sekä mustana että valkoisena ja joko kaarevana tai kuutiomaisena versiona. Yhteistä molemmille muotoiluille on niiden korkea laatu ja ammattitaito niiden takana. Älykkäästä valoaukkojen säätömahdollisuudesta on nähtävissä, kuinka funktionaalisuus on asetettu etusijalle. Valoaukkoja säätämällä on mahdollista luoda joko harmoninen ilme kahdella identtisellä säteellä tai dynaaminen kontrastiefekti, jota voidaan muokata yksilöntarpeiden mukaan.

Yhdessä näiden lämpimän valkoisten säteiden myötä näistä seinävalaisimista säteilee myös skandinaavinen tyyli. Nämä valaisimet eivät tarvitse kirkkaita värejä tai monimutkaisia muotoja herättääkseen positiivista huomiota. Yksinkertainen skandinaavinen design puhuu selkeiden funktionaalisten seinävalaisimien puolesta. Zuzana seinävalaisimet sopivat eteiseen, olohuoneeseen ja käytävälle, ja antavat jokaiseen tilaan ratkaisevan palan tyyliä.

Näe Zuzana ja kaikki muut Arcchion upeat seinävalaisimet täällä