Jim Dome – Tinkimätöntä minimalismia Studio Italialta

28. huhtikuuta 2021
Jim Dome – Tinkimätöntä minimalismia Studio Italialta
Venetsialainen Studio Italia vahvistaa jälleen kerran heidän uudella Jim Dome Riippuvalaisimella miksi ”Made in Italy” takaa jotakin erityistä. Tämä kaunis riippuvalaisin on viimeisen vuosisadan taiteellisten työtilojen ja luovien ympyröiden valonlähteiden innoittama. Luotettavaa funktionalismia, materiaaleja ja viimeistelynä itsevarma tyyli takaa sen, että tämä valaisin toimii varmana katseenvangitsijana.

Jim Dome Riippuvalaisin kunnioittaa aikaa, jolloin valaisin oli etusijassa funktionaalinen valo-objekti. Yksinkertaisissa linjoissa on paljon yhtymäkohtia skandinaavisen minimalismin kanssa, joka on myös ominaisuus, joka on ollut tunnistettavissa kaikissa Studio Italia valaisimissa yli 60 vuoden ajan.

Valaisimen erottuva design on palkitun suunnittelijan Patrick Norguet käsialaa, hän on jälleen kerran osoittanut mestarilliset taitonsa niin muotojen kuin materiaalienkin osalta. Tämä on nähtävissä erityisen selvästi läpinäkyvässä koukussa, joka on kiinnitetty mahtavan 50 cm leveän kupolin päähän. Koukku on saatavana kolmella eri sävyllä, jotka jokainen luovat omanlaisen leikin valon kanssa valitun valonlähteen mukaan. Valaisin loistaa epäsuorasti koukun läpi, samalla kun varjostimen valkoinen sisäpinta levittää lämmintä ja miellyttävää valoa riippuvalaisimen alle.

Kuten jokainen Studio Italian design, on tämäkin monipuolinen ja joustava Jim Dome riippuvalaisin helppo integroida sekä moderneihin että klassisiin sisustuksiin. Valaisinta on saatavilla eri sävyissä, yhdistettynä erilaisiin läpinäkyviin koukkuihin. Valaisin on kaunis riippuessaan yksin, jolloin sen upeat kaaret tarjoavat tilaan harmonista ilmettä. Tätä efektiä voidaan tehostaa ripustamalla Jim Dome riippuvalaisin parina, jolloin ne vahvistavat toistensa valoja. Tämä voi tarjota mihin tahansa kotiin italialaisen tyyliin ratkaisevan otteen.

Näet täällä Jim Dome valaisimen kaikissa upeissa sävyissä