Belid – Ikoninen Diablo valaisin nyt uudessa koossa

3. kesäkuuta 2021
Belid – Ikoninen Diablo valaisin nyt uudessa koossa
Pohjoismaisen minimalismin takana piilee idea, että vähemmän voi usein olla enemmän. Tästä syystä tämän uusimman version ikonisesta Belid Diablo valaisimesta on ympärysmitaltaan 16,5 cm ja on näin luonnollinen kehitys vaikuttavasta alkuperäisdesignista. Alkuperäisen Diablo riippuvalaisimen 50 cm halkaisija valloittaa tilan ja kiehtoo katsojaansa sen vahvoilla väreillä ja terävällä tyylillä, kun taas tämä uusi malli sen sijaan antaa tyylikkyyden puhua puolestaan.

Valaisimen tunnuksenomainen dynaaminen efekti on edelleen nähtävissä valaisimen yläosan kahden vastakkaisen kaaren luomassa kontrastissa. Toisaalta valaisimen yleinen esteettisyys on nyt klassisempi pehmeämpien linjojen ja hillitymmän väripaletin ansiosta. Valaisinta on saatavilla kolmessa eri väriyhdistelmässä, joista jokainen tarjoaa oman kontrastinsa valkoiselle pinnalle. Klassisin on kylmän valkoinen ja lämpimän harmaa malli, kun taas valkoisen ja messingin yhdistelmä luo eloisan ja lämpimän ilmeen. Jos valitset valkoisen ja musta/punaisen version, saat näistä kolmesta viileimmän ja dynaamisimman version, jolla on voimakkaimmat viittaukset alkuperäiseen valaisimeen.

Tämä pienempi riippuvalaisin soveltuu alkuperäiseen verrattuna paremmin ripustettavaksi useamman riippuvalaisimen ryhmään esimerkiksi linjassa keittiönpöydän ylle tai olohuoneeseen. Näin saat nauttia harmoniasta, joka syntyy valaisimien välille. Pienestä koostaan huolimatta valaisin huokuu edelleen persoonallisuutta ja tuo jokaiseen kotiin, sekä moderniin että klassiseen, erehtymättömän kosketuksen pohjoismaista tyyliä, jonka vain Belid voi tuottaa.

Näe nämä kolme kaunista Diablo Ø165 riippuvalaisinta täällä