Atom – Tanskalaista ydinvoimaa merkiltä Halo Design

25. huhtikuuta 2021
Atom – Tanskalaista ydinvoimaa merkiltä Halo Design
Luo persoonallista valaistusta kotiisi Halo Designin jännittävän Atom-sarjan valaisimilla. Valaisimen jokaisessa haarautuvassa varressa on valonlähde ja ne ovat kiinni liitoksella, joka mahdollistaa valonlähteiden kääntämisen haluttuun suuntaan ja näin valo ja look voidaan optimoida omaan kotiin sopivaksi. Valaisimesta on saatavilla monta eri versiota ja jokaisen ilmettä voidaan näin muokata minimalistisesta taiteelliseksi installaatioksi. Tämän lisäksi valoa voidaan himmentää, jolloin voidaan luoda täydellinen valo joko toimistotyöhön tai illan viettoon.

Tämä luova design tulee dynaamiselta design duolta, Emanuele Patton ja Michael Waltersdorff, jotka vuonna 1994 perustivat Halo Designin Kööpenhaminassa. Siitä lähtien he ovat erikoistuneet kehittämään tanskalaista designkieltä, niin, että tanskalainen design jatkaa edelleen uniikkia statustaan globaaleilla markkinoilla. Heidän tavoitteenaan on, että jokaisessa Halo Design valaisimessa yhdistyy uniikki pohjoismainen estetiikka vankkaan ja luotettavaan funktionalisuuteen, joka pystyy vastaamaan arjen tarpeet. Tämän lisäksi Halo Design uskoo vakaasti tasapainon säilyttämiseen jännittävän designin ja houkuttelevien hintojen välillä, jotta jokaisella on mahdollisuus iloita upeasta valaisimesta.

Atom-sarja, johon kuuluu näyttävät valaisimet kuten Atom Riippuvalaisin ja Atom Kattokruunu, on saanut inspiraatiota elektroneista, jotka tanssivat atomiytimen ympärillä. Tämä merkittävä design on kunnianosoitus tanskalaiselle fyysikolle Niels Bohr, joka vuonna 1913 havainnoi positiivisten ja negatiivisten partikkeleiden leikin. Tällä todella modernilla kattokruunulla on siis vahva tanskalainen akkreditointi ja se sopii mihin tahansa moderniin kotiin. Atom valaisin sopii keittiön pöydän ylle tai olohuoneen lukunurkkaukseen yksin tai jos haluat luoda modernin ilmeen voit ripustaa usean eri Atom-sarjan valaisimen parina tai ryhmissä.

Tutustu kaikkiin Atom-sarjan jännittäviin valaisimiin täällä