Tanskalainen Herstal saapuu vihdoin Designlitelle!

23. helmikuuta 2022
Tanskalainen Herstal saapuu vihdoin Designlitelle!
Meillä Designlitella on ilo toivottaa lämpimästi tervetulleeksi tanskalainen Herstal. Kuuluisa brändi perustettiin 1987, jolloin Martin ja Lotte Herstal ryhtyivät myymään halogeenivalaisimia Odensen myymälässään. Pariskunnalla oli unelma elegantin muotoilun ja kokonaisvaltaisen valaistuksen liitosta – ja tämä yhdistelmä on suonut heille paikan design-valaistuksen kärkinimien joukossa.

Herstalin nimen kuullessaan luo mieli kuvia tanskalaismuotoilusta, josta ei puutu silmää yksityiskohdille saati upealle valolle. Ei ole yllätys tai sattumaa, että Herstal koristaa koteja joka puolella Pohjois-Eurooppaa. Herstal on kasvanut ja kehittynyt huimasti viimevuosikymmeninä: 50 työntekijää, useita omia suunnittelijoita ja tuore yrityskauppa, jossa tanskalaiset hankkivat ruotsalaisen Belidin haltuunsa – kasvu ei näytä loppuvan.

Brändin nenä tuntuu olevan hyvin tarkka, mitä tulee sisustustrendeihin ja tämä näkyy laajana kattauksena erilaisia muotoiluratkaisuja ja ilmaisukeinoja. Herstal tekee yhteistyötä jatkuvasti päivittyvän suunnittelijakavalkadin kanssa, joten tarjolla on aina jotain tuoretta ja mielenkiintoista. Vaikka Herstalin antimet ovat moninaiset ja trendikkäät, on brändin muotoilu-dna aina tunnistettavissa sen luomuksista. Herstal tulee tuskin koskaan hylkäämään rakastettua opaalilasia, mikä luo kauniin lohdullisen valon.

Laaja valikoima uniikkeja ja ajattomia designeja takaa, että heiltä löytyy valaisin jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Valittavanasi on useita moderneja tanskalaisia mallistoja, kuten Herstal Evoke, Herstal Vienda ja Herstal Ballon – kaikki istuvat kotiin kuin kotiin, mutta loistavat erityisesti nykyaikaisiin ja pelkistettyihin tyyleihin yhdistettynä. Yhteinen nimittäjä valmistajan kaikille valaisimille on niiden upea valo ja jännittävä, dynaaminen muotoilu. Etsitpä siis Herstal-lattiavalaisinta, pöytävalaisinta, seinävalaisinta, kattokruunua tai jotain aivan muuta, löydät varmasti jotain kotiisi täydellisesti sopivaa.

Näinä päivinä kestävän tuotannon periaatteet ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tulleet erottamattomaksi osaksi kulutustottumuksiamme – niihin lukeutuu myös suunnitteluprosessi. Herstalin vihreät arvot näkyvät esimerkiksi energiatehokkaassa teknologiassa: kaikki heidän käyttämänsä polttimot ovat joko erityisen vähän virtaa syöviä tai LED-lamppuja – tehokasta, kestävää ja upeaa valoa! Herstal-valaisin on uniikki, käytännöllinen ja korkealaatuinen design-tuote, joka valaisee sisustustasi upealla loisteella ja tekee siitä auttamattoman esteettisen.

Löydät kaikki upeat Herstal-valaisimet täältä