Louis Poulsen esittää: kaksi uutta PH Limited Edition -valaisinta | Löydät ne täältä!

1. syyskuuta 2022
Louis Poulsen esittää: kaksi uutta PH Limited Edition -valaisinta | Löydät ne täältä!
Lapsena sitä odottaa tiettyjä juhlapäiviä erityisellä innolla—emmekä me lopulta juurikaan muutu ajan myötä. Täällä Designlitella odotetaan vuosittain kuin kuuta nousevaa Louis Poulsenin Limited Editionia. Tanskalaisvalmistaja on lisännyt riippuvan PH 3/3:n ja PH 3/2 -pöytävalaisimen kasvavaan PH-mallistoonsa, jonka upeista tuotteista on vastuussa muotoiluikoni Poul Henningsen.

Innovatiivinen muotoilija suunnitteli 1920-luvun alkupuolella vaikuttavan valaistusratkaisun, joka mullisti lopulta laajalti koko alaa. Hän kehitti tarkkojen laskelmiensa perusteella ikonisen kolmen varjostimen systeemin, joka tarjoilee hajotettua, miellyttävää ja ikävistä heijastuksista vapaata valoa, josta voi nauttia mistä suunnasta tahansa. Sille on syynsä, että PH-valaisimet ovat yhä, vuosisata myöhemmin suosituimpia valaistusratkaisuja kodeissa ympäri maailman.

PH Limited Edition


Joka vuosi rajoitetun ajan sinullakin on mahdollisuus saada hyppysiisi PH Limited Edition -valaisin—tai tänä vuonna oikeammin kaksi; riippuva ja pöydälle istuva malli. Kuten muitakin PH-malliston valaisimia, yhdistää uutuuksia ikoninen varjostinkolmikko, joka takaa miellyttävän yhtenäisen ja heijastusvapaan valon.

Kumpaakin PH Limited Editionia komistaa puhalletun italialaisen opaalilasin ja kiillottamattoman messingin yhdistelmä, joka takaa miellyttävän lämpimän, rennon ja tunnelmallisen hehkun. Messingin kultaiset sävyt antavat valaisimelle autenttisen retron ilmeen, tehden valaisimesta sekä käytännöllisen, että koristeellisen.

Uusi PH 3/3 -riippuvalaisin on erityinen sulka sisustuksesi hattuun, sillä siitä löytyy ensi kertaa erityinen uusi lampun kanta ja kattokupu. Löydät molemmista valaisimista Poul Henningsenin kaiverretun nimikirjoituksen—tämän eksklusiivisempaa keräilyesinettä et tämän vuoden katalogeista löydä!

Hemmottele itseäsi, sisustustasi ja perhettäsi Poul Henningsenin ikonisella muotoilulla—käytännöllisyyttä, estetiikkaa, kiehtova tarina ja erityisesti: uskomattoman laadukasta valoa kotiisi.

So, treat your home, yourself, and your family to an iconic Poul Henningsen design that brings high functionality, aesthetics, a good story, and most importantly, an exquisite light into your home.

Löydät täältä lisää ikonisia PH-valaisimia Poul Henningseniltä ja Louis Poulsenilta