NJP Pöytävalaisin Valkoinen - Louis Polusen

Sous. hinta Alkaen EUR 467,00
Alkaen 397,00
SäästäEUR 70,00
Tarkista variantin varastotilanne
Tekniset tiedot
Valmistaja
Louis Poulsen
EAN:
5703411441145, 5703411442593, 5703411441824
Watt
LED 10W Mukana
Kelvin
2700
Halkaisija
14,9 cm
Korkeus
45 cm
Pituus
4,6 cm
NJP Pöytävalaisin Valkoinen

Design-studio nendo on synonyymi suunnittelija Oki Satolle, joka on syntynyt vuonna 1977 Torontossa, Kanadassa.
Hänen työnsä ovat minimalistisia, mutta sisältävät myös pieniä merkkejä ja yksityiskohtia, jotka herättävät muistoja. Hän käyttää pehmeitä ja puhtaita linjoja, minkä ansiosta suunnittelijan muotokieli on aina eleganttia.  

Oki Sato ei suhtaudu designiin samalla tavalla kuin monet perinteiset suunnittelijat, joiden työt perustuvat mottoon ""muoto seuraa tarkoitusta"". Satolle tuotteen ja sen suunnittelun historialla on myös merkitystä.  

NJP Pöytävalaisin luo suoran, häikäisemättömän ja horisontaalisen valaistuksen. Lisäksi valoa pääsee ulos valaisimen yläosan takaosasta.
Ergonominen design muotoilee valoa ja takaa sen optimaalisen suuntautumisen. Yksinkertainen ja mekaaninen rakenne takaa valaisimen suuren liikkuvuuden, jonka ansiosta valaisimen saa asetettua haluttuun asentoon työhuoneessa.  
Sisävarjostin on valkoinen, mikä takaa miellyttävän ja hajaantuneen valon.
NJP Pöytävalaisimessa on kaksi valaisinvahvuutta; 50% & 100%.

Pöytävalaisin NJP soveltuu täydellisesti työvalaisimeksi kotiin tai pieneen toimistoon, olohuoneen pöydälle lukuvaloksi tai makuuhuoneeseen yölampuksi.

NJP-pöytävalaisimen pohja on tehty teräksestä. Lampun yläosa ja varret on tehty alumiinista. Liitokset ovat anodisoitua alumiinia. Valaisin on jauhelakattu valkoiseksi.

NJP pöytävalaisin on saatavana pöytäjalalla, -nipistimellä tai -tapilla varustettuna. Valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.
HUOM: hinta vaihtelee mallin mukaan.

Mitat
Johdon pituus: 2m