NJP Seinävalaisin Pitkä Varsi Musta - Louis Poulsen

Sous. hinta EUR 480,00
EUR 408,00
SäästäEUR 72,00
Tuotetta on varastossa
A+
Tekniset tiedot
Kelvin:
2.700 K
EAN:
5703411469330
Pituus:
480 mm
Energialuokitus
A+
Ø (Halkaisija):
149 mm
Korkeus:
480 mm
Johto:
2300 mm
Materiaali:
Teräs
Väri:
Musta
Valonlähde:
LED 10W lämmin valkoinen
NJP Seinävalaisin, pitkä varsi - Musta

Oki Sato (s. 1977) on suunnitellut NJP-valaisinsarjan.

Tämä funktionaalinen valaisin on ulkonäöltään varsin yksinkertainen ja tyylikäs. Käyttömahdollisuuksia on monia. Varren kaksi niveltä takaavat suuren joustavuuden ja tekevät valaisimen asennon muuttamisesta helppoa.

NJP Seinävalaisimesta on saatavana lyhyt- ja pitkävartinen versio. Valaisimen 'käsivarret' mahdollistavat laajan liikkuma-alan ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Minimalistinen ja elegantti design sisältää teknisiä hienouksia, kuten ajastin- ja himmennintoiminnot, jotka sopivat moderniin työelämän ja kodin erilaisiin valaistustarpeisiin.  

Valaisimen varjostin antaa suoran ja häikäisemättömän horisontaalisen valon. Valaisimen takana on aukko, joka on saanut inspiraationsa savupiipun funktiosta ja tarjoaa ilmanvaihdon valaisimen LED-osalle. Samanaikaisesti se on kaunis yksityiskohta, joka heijastaa osan valosta valaisimen taakse ja varren yläosaa.

Pitkävartinen NJP-seinävalaisin sopii täydellisesti olohuoneeseen sohvan viereen, jossa valoa on mahdollista kääntää ja vetää haluttuun kohtaan. Valaisinta voidaan käyttää myös moottoroidun sängyn vieressä, sillä valaisimen asentoa saadaan helposti muutettua sängyn asennon mukaan.